Gratis fragt i hele Danmark!
Flere produktbilleder
Hurtige, frie og fleksible leverancer
Bestil huset på hjemmesiden og få det leveret til ejendommen! Vi har hurtige, frie og fleksible leverancer - så du kan begynde at samle dit drømmehus efter kun et par dage. Leverancen foregår med lastbiler med bagsmæk, der kører så tæt på din tomme vejflade som muligt. For at transportøren skal kunne levere til det ønskede sted, skal lastbilen være i stand til at ankomme uden forhindringer, og vejen skal tilpasses til tung trafik. Ellers løser vi det ved at levere varerne så tæt på området som muligt. Chaufføren vil hjælpe med at aflæse pakkerne med en håndvogn, så det er bare at komme i gang med byggeprojektet. Lettere boligkøb skal man kigge langt efter!
Takket være vores egen produktion har vi stort indblik og kontrol over alle produktionsstadier og det gælder også for valg af materialer. Vi er omhyggelige med at sikre, at alt materiale er af høj kvalitet og velegnet til deres respektive anvendelser. Vores færdige byggesæt undergår altid kvalitetskontrol, før de forlader fabrikken for at sikre, at indhold som vinduer, døre og træ lever op til vores høje standarder. Efter mange år i branchen har vi opnået en solid erfaring og ved, hvordan man vælger træ og byggematerialer med god holdbarhed. Ring til én af vores træhuseksperter, og de vil give dig gode råd om vinduer, trætykkelse, isolering og andre overvejelser.
Vores produkter er lavet af kvalitetssorteret gran fra Stora Enso, der er ideelt til byggekonstruktioner og kan tåle hårde klimaer. Gennem vores lange erfaring med træhuse har vi udviklet en sjette sans for trævalg. Derfor bruger vi træ fra skove med stabil og langsom vækst, hvilket giver et formstabilt og holdbart træ med tætte årringe. Derefter behandles det i et godt indemiljø af det nordlige Europas førende savværk og trætørrer. Vi tager naturligvis det fulde ansvar for tømmeret - skulle der mod forventning opstå skader, sender vi selvfølgelig nye trædele. Det er en garanti for at du vil være tilfreds og gerne vil handle hos os igen.

Havehus Alexander

Flere produktbilleder
Referencebilleder fra vores kunder
14,9 kvm (tømmer/vægtykkelse 34 mm)

Dejligt havehus med et ekstra vindue for at lukke mere lys ind

Klik på "i" informationsikonet for at læse mere om tilbehøret.
29.490 kr
Inklusive moms
Selvfølgelig gratis fragt!
Lagerstatus:Lagervare
Leveringstid: 5 til 10 arbejdsdage
Anmod om tilbud
Ja
Angiv antal samt din e-mailadresse så kontakter vi dig inden for 1 time. Det er også muligt at ringe direkte på: 8980 3840

Mere information

15 kvadratmeter giver uanede muligheder! Til et rum, man bare skal sove i, er 15 kvm næsten for stort, og derfor optager sovepladsen da også blot omkring en tredjedel af hyttens areal, og på den måde får du 10 kvm, som kan anvendes til et væld af formål. Du kan indrette huset helt efter behov: som kontor og arkiv, værksted og opbevaring eller andet. Det er dig, der bestemmer.

Havehuset leveres som alle vores hytter som et samlesæt, og alle materialer fra træ, vinduer og døre til søm og skruer er inkluderet, og selv glade amatører kan sætte hytten sammen ved hjælp af de tydelige instruktioner. Maling og tagbelægning skal købes separat. 

Manualer og tegninger - Download og udskriv

Specifikationer

Inkluderet er
- Ramme: høvlede profilbrædder 34 x 135 mm
- Gulv: 19 mm fer- og notsamlede gulvbrædder 45 x 90 mm
- Tag: 19 mm høvlede træbrædder på taghældning 45 x 140 mm
- Yderdør: 905 x 1930 mm inklusive lås, dørgreb og sprosset vindue med energiruder
- Inderdør: 905 x 1930 mm inkl. lås og greb. Skruer og søm.
- Vindue 1: 1340 x 840 mm, sprossede energiruder, der kan åbnes enkeltrude
- Vindue 2: 765 x 1050 mm sprossede energiruder, der kan åbnes – dobbeltvindue
- Vindue 3: 590 x 590 mm sprossede energiruder, der kan åbnes enkeltvindue
Yderbeklædning som underlagspap, tagpap, shingel eller tagspån indgår ikke
Mål & specifikationer
- Længde: 4610 mm
- Bredde: 3310 mm
- Totalhøjde: 2815 mm
- Væghøjde side: 2025 mm
- Rum 1: 10 kvm
- Rum 2: 4,8 kvm
- Tagareal: 29,38 kvm
- Taghældning: 20°
- Grundareal: 15,26 kvm
- Gulvareal: 14,8 kvm
- Tagets bæreevne: 85 kg/kvm
- Træ / vægtykkelse: 34 mm
Forpakning
- 1 pakke Mål: - L 5900 x B 1200 x H 730 mm - 1500 kg
Læs mere