Gratis fragt i hele Danmark!
Flere produktbilleder
Hurtige, frie og fleksible leverancer
Bestil huset på hjemmesiden og få det leveret til ejendommen! Vi har hurtige, frie og fleksible leverancer - så du kan begynde at samle dit drømmehus efter kun et par dage. Leverancen foregår med lastbiler med bagsmæk, der kører så tæt på din tomme vejflade som muligt. For at transportøren skal kunne levere til det ønskede sted, skal lastbilen være i stand til at ankomme uden forhindringer, og vejen skal tilpasses til tung trafik. Ellers løser vi det ved at levere varerne så tæt på området som muligt. Chaufføren vil hjælpe med at aflæse pakkerne med en håndvogn, så det er bare at komme i gang med byggeprojektet. Lettere boligkøb skal man kigge langt efter!
Takket være vores egen produktion har vi stort indblik og kontrol over alle produktionsstadier og det gælder også for valg af materialer. Vi er omhyggelige med at sikre, at alt materiale er af høj kvalitet og velegnet til deres respektive anvendelser. Vores færdige byggesæt undergår altid kvalitetskontrol, før de forlader fabrikken for at sikre, at indhold som vinduer, døre og træ lever op til vores høje standarder. Efter mange år i branchen har vi opnået en solid erfaring og ved, hvordan man vælger træ og byggematerialer med god holdbarhed. Ring til én af vores træhuseksperter, og de vil give dig gode råd om vinduer, trætykkelse, isolering og andre overvejelser.
Vores produkter er lavet af kvalitetssorteret gran fra Stora Enso, der er ideelt til byggekonstruktioner og kan tåle hårde klimaer. Gennem vores lange erfaring med træhuse har vi udviklet en sjette sans for trævalg. Derfor bruger vi træ fra skove med stabil og langsom vækst, hvilket giver et formstabilt og holdbart træ med tætte årringe. Derefter behandles det i et godt indemiljø af det nordlige Europas førende savværk og trætørrer. Vi tager naturligvis det fulde ansvar for tømmeret - skulle der mod forventning opstå skader, sender vi selvfølgelig nye trædele. Det er en garanti for at du vil være tilfreds og gerne vil handle hos os igen.

Havehus Edit

Flere produktbilleder
Referencebilleder fra vores kunder
13,8 kvm i byggeelementer

Havehuset Edit er et tidløst havehus, som passer perfekt som gæstehytte.

Klik på "i" informationsikonet for at læse mere om tilbehøret.
23.990 kr 21.591 kr
Gælder kun t.o.m. 30/9 !
Inklusive moms
Selvfølgelig gratis fragt!
Lagerstatus:Lagervare
Leveringstid: 4 til 8 arbejdsdage
Anmod om tilbud
Ja
Angiv antal samt din e-mailadresse så kontakter vi dig inden for 1 time. Det er også muligt at ringe direkte på: 8980 3840

Mere information

Børnene vil hilse på om sommeren, det er så dejlig! Og de har også børnebørnene med. Og familien Fredriksson kommer torsdag i uge 27, hvor har vi så plads til dem? Det er sjovt at være populær, men få boliger er indrettet som hotel eller bed&breakfast. Læsningen er et havehus på grunden. Så har man altid et færdigt rum til overnatning, uden at vende op og ned på hele huset.

Edit er et havehus med sadeltag, stående træpaneler, sprossede vinduer og en dør med en rude af isoleringsglas, også med sprosser. Huset, som både kan bruges som helårsbolig eller gæstehytte, leveres i et byggesæt og kan monteres på en dag, selv for personer uden erfaring med lignende byggerier.

Facadefarve og tagbelægning er ikke inkluderet. Vælg selv om I vil have en gennemsigtig træfarve eller en heldækkende farve, og om taget skal belægges med f.eks. pap, gummibelægning eller plader. I kan købe en færdig pakke med shingel hos os.

Manualer og tegninger - Download og udskriv

Specifikationer

Inkluderet i leveringen
- Vægsektioner: færdige, uisolerede vægsektioner med vindpap, 70 mm lægter og 16 mm lodrette panelbrædder med en savskåret overflade (klar til isolering)
- Gulv: 19 mm høvlede brædder på gulvbjælker 45 mm x 90 mm
- Tag: 19 mm høvlede brædder på tagstole 43 mm x 140 mm
- Dør: 1 stk. 905 mm x 1930 mm inkl. lås, håndtag og vinduer af isoleringsglas med sprosser
- Vinduer: 2 stk. 765 x 1050 mm vindue af isoleringsglas med sprosser. som kan åbnes
- Andet: skruer & søm medfølger
- Yderbelægning som underlagspap, tagpap, shingel eller tagplader: Ikke inkluderet
Mål & specifikationer
- Længde: 3780 mm
- Bredde: 3920 mm
- Højde: 2840 mm
- Tagareal: 21,87 kvm
- Taghældning: 17°
- Bygningsareal: 14,82 kvm
- Gulvareal: 13,76 kvm træ-/vægtykkelse
Emballage
- Pakke 1: Mål - L 2350 mm x B 1150 mm x H 1230 mm - 665 kg
- Pakke 2: Mål - L 2100 mm x B 1150 mm x H 1170 mm - 445 kg
Læs mere