Gratis fragt i hele Danmark!
Flere produktbilleder
Hurtige, frie og fleksible leverancer
Bestil huset på hjemmesiden og få det leveret til ejendommen! Vi har hurtige, frie og fleksible leverancer - så du kan begynde at samle dit drømmehus efter kun et par dage. Leverancen foregår med lastbiler med bagsmæk, der kører så tæt på din tomme vejflade som muligt. For at transportøren skal kunne levere til det ønskede sted, skal lastbilen være i stand til at ankomme uden forhindringer, og vejen skal tilpasses til tung trafik. Ellers løser vi det ved at levere varerne så tæt på området som muligt. Chaufføren vil hjælpe med at aflæse pakkerne med en håndvogn, så det er bare at komme i gang med byggeprojektet. Lettere boligkøb skal man kigge langt efter!
Takket være vores egen produktion har vi stort indblik og kontrol over alle produktionsstadier og det gælder også for valg af materialer. Vi er omhyggelige med at sikre, at alt materiale er af høj kvalitet og velegnet til deres respektive anvendelser. Vores færdige byggesæt undergår altid kvalitetskontrol, før de forlader fabrikken for at sikre, at indhold som vinduer, døre og træ lever op til vores høje standarder. Efter mange år i branchen har vi opnået en solid erfaring og ved, hvordan man vælger træ og byggematerialer med god holdbarhed. Ring til én af vores træhuseksperter, og de vil give dig gode råd om vinduer, trætykkelse, isolering og andre overvejelser.
Vores produkter er lavet af kvalitetssorteret gran fra Stora Enso, der er ideelt til byggekonstruktioner og kan tåle hårde klimaer. Gennem vores lange erfaring med træhuse har vi udviklet en sjette sans for trævalg. Derfor bruger vi træ fra skove med stabil og langsom vækst, hvilket giver et formstabilt og holdbart træ med tætte årringe. Derefter behandles det i et godt indemiljø af det nordlige Europas førende savværk og trætørrer. Vi tager naturligvis det fulde ansvar for tømmeret - skulle der mod forventning opstå skader, sender vi selvfølgelig nye trædele. Det er en garanti for at du vil være tilfreds og gerne vil handle hos os igen.

Havehus Idö

Flere produktbilleder
8,37 kvm i byggeelementer

Idö er et praktisk og moderne havehus, som opfylder mange af dine behov.

Klik på "i" informationsikonet for at læse mere om tilbehøret.
19.990 kr
Inklusive moms
Selvfølgelig gratis fragt!
Lagerstatus:Lagervare
Leveringstid: 4 til 8 arbejdsdage
Anmod om tilbud
Ja
Angiv antal samt din e-mailadresse så kontakter vi dig inden for 1 time. Det er også muligt at ringe direkte på: 8980 3840

Mere information

Er det ikke et kæmpestort projekt for en amatør at bygge et havehus? Nej, faktisk ikke. I udjævner et jordområde, i dette tilfælde omkring 3x3 meter. Det øverste jordlag graves bort og det erstattes med grus. Læg murblokke som stolper, og forbind dem med trælægter som løsholter.

Selve huset køber du som et byggesæt. Vi leverer det i færdige vægsektioner med vindpap. I pakken er der desuden inkluderet brædder til gulv og tag, vindue og dør med lås og håndtag, skruer og søm, monteringsanvisning og tegninger. Tag det roligt og hvis du arbejder metodisk vil huset stå færdigt maks. en dag senere.

Farve og tagbelægning er ikke inkluderet, det kan du selv vælge. En pakke letmonteret shingel kan du købe hos os, men hvis du foretrækker pap eller plader, er det også fint. Hvis du gerne vil opvarme havehuset hele vinteren, kan du isolere det indefra, og dække med gips, krydsfinér eller OSB. Sværere er det ikke.

Manualer og tegninger - Download og udskriv

Specifikationer

Inkluderet i leveringen
- Vægsektioner: færdige, uisolerede vægsektioner med vindpap, vægelementerne har 18 mm lodrette panelbrædder med 70 mm lægter (klar til isolering)
- Gulv: 19 mm høvlede brædder på gulvåse 45 x 90 mm
- Tag: 19 mm høvlede tagbrædder på tagstole 43 x 140 mm
- Dør: 1 stk. 905 mm x 1930 mm inkl. lås, håndtag og rundt vindue
- Vindue: dobbeltvindue 980 x 810 mm på forsiden med isoleringsglas. hvoraf det øverste vindue kan åbnes Andet
- Yderbelægning som underlagspap, tagpap, shingel eller tagplader: Ikke inkluderet
Mål & specifikationer
- Totalhøjde: 2754 mm
- Væghøjde: 2020 mm
- Længde: 2842 mm
- Tagareal: 14,81 kvm
- Taghældning: 17°
- Bygningsareal: 9,21 kvm
- Gulvareal: 8,37 kvm Træ-/vægtykkelse
Emballage
- Pakke 1: Mål - L 2400 x B 1200 x H 710 - 450 kg
- Pakke 2: Mål - L 2100 x B 1200 x H 1240 - 350 kg
Læs mere