Gratis fragt i hele Danmark!
Flere produktbilleder
Hurtige, frie og fleksible leverancer
Bestil huset på hjemmesiden og få det leveret til ejendommen! Vi har hurtige, frie og fleksible leverancer - så du kan begynde at samle dit drømmehus efter kun et par dage. Leverancen foregår med lastbiler med bagsmæk, der kører så tæt på din tomme vejflade som muligt. For at transportøren skal kunne levere til det ønskede sted, skal lastbilen være i stand til at ankomme uden forhindringer, og vejen skal tilpasses til tung trafik. Ellers løser vi det ved at levere varerne så tæt på området som muligt. Chaufføren vil hjælpe med at aflæse pakkerne med en håndvogn, så det er bare at komme i gang med byggeprojektet. Lettere boligkøb skal man kigge langt efter!
Takket være vores egen produktion har vi stort indblik og kontrol over alle produktionsstadier og det gælder også for valg af materialer. Vi er omhyggelige med at sikre, at alt materiale er af høj kvalitet og velegnet til deres respektive anvendelser. Vores færdige byggesæt undergår altid kvalitetskontrol, før de forlader fabrikken for at sikre, at indhold som vinduer, døre og træ lever op til vores høje standarder. Efter mange år i branchen har vi opnået en solid erfaring og ved, hvordan man vælger træ og byggematerialer med god holdbarhed. Ring til én af vores træhuseksperter, og de vil give dig gode råd om vinduer, trætykkelse, isolering og andre overvejelser.
Vores produkter er lavet af kvalitetssorteret gran fra Stora Enso, der er ideelt til byggekonstruktioner og kan tåle hårde klimaer. Gennem vores lange erfaring med træhuse har vi udviklet en sjette sans for trævalg. Derfor bruger vi træ fra skove med stabil og langsom vækst, hvilket giver et formstabilt og holdbart træ med tætte årringe. Derefter behandles det i et godt indemiljø af det nordlige Europas førende savværk og trætørrer. Vi tager naturligvis det fulde ansvar for tømmeret - skulle der mod forventning opstå skader, sender vi selvfølgelig nye trædele. Det er en garanti for at du vil være tilfreds og gerne vil handle hos os igen.

Havehus Pembrokeshire

Flere produktbilleder
12,8 kvm (tømmer/vægtykkelse 44 mm)

Pembrokeshire er en utroligt smukt og traditionelt svensk hytte, som passer perfekt som gæstehus.

Klik på "i" informationsikonet for at læse mere om tilbehøret.
33.490 kr
Inklusive moms
Selvfølgelig gratis fragt!
Lagerstatus:Lagervare
Leveringstid: 5 til 10 arbejdsdage
Anmod om tilbud
Ja
Angiv antal samt din e-mailadresse så kontakter vi dig inden for 1 time. Det er også muligt at ringe direkte på: 8980 3840

Mere information

Et havehus som altid er klar til at modtage slægt og venner, men som også indbyder til hyggelige middage, når vejret ikke rigtig tillader spisning udendørs, lyder som en drøm; men det er en drøm, der kan gå i opfyldelse, hvis du køber havehuset Pembrokeshire som samlesæt. 

Det er måske modigt ikke at købe et hus, der er nøgleklar, men netop dette hus kræver hverken erfaring eller avanceret værktøj. Det eneste du skal gøre, er at følge monteringsvejledningen trin for trin og sætte huset sammen med de medfølgende søm og skruer. 

Lysindtaget kommer fra den flotte dobbeltdør og to store dobbeltvinduer på husets front, der alle er fremstillet med sprossede energiruder. Der er ingen vinduer på de øvrige vægge, hvilket gør isolering og møblering til en leg. De høvlede vægbrædder er 44 mm tykke, og skal huset ikke anvendes til beboelse, behøver det ikke at isoleres. 

Manualer og tegninger - Download og udskriv

Specifikationer

Inkluderet i leveringen
- Dobbeltdør: 1244 x 1850 mm inklusive lås, dørgreb og sprossede vinduer med energiruder
- Vindue: 2 stk. dobbeltvinduer 985 x 1336 mm sprossede energiruder, der åbnes indad.
- Gulv: 18 mm fer- og notsamlede gulvbrædder 45 x 45 mm
- Tag: 18 mm høvlede træbrædder på taghældning 44 x 140 mm
- Tagudhæng: for 330 mm bag 140 mm sider 300 mm
- Medfølger: søm og skruer
- Yderbeklædning som underlagspap, tagpap, shingel eller tagspån: Indgår ikke
Mål & specifikationer
- Længde: 4800 mm
- Bredde: 2800 mm
- Totalhøjde: 2400 mm
- Max indvendig højde: 2000 mm
- Tagareal: 19,44 kvm
- Tag hældning: 16°
- Grundareal: 13,44 kvm
- Gulvareal: 12,8 kvm
- Træ / vægtykkelse: 44 mm
Forpakning
- Mål: L 6300 mm x B 1180 mm x H 550 mm - 1078 kg
Læs mere