Gratis fragt i hele Danmark!
Flere produktbilleder
Hurtige, frie og fleksible leverancer
Bestil huset på hjemmesiden og få det leveret til ejendommen! Vi har hurtige, frie og fleksible leverancer - så du kan begynde at samle dit drømmehus efter kun et par dage. Leverancen foregår med lastbiler med bagsmæk, der kører så tæt på din tomme vejflade som muligt. For at transportøren skal kunne levere til det ønskede sted, skal lastbilen være i stand til at ankomme uden forhindringer, og vejen skal tilpasses til tung trafik. Ellers løser vi det ved at levere varerne så tæt på området som muligt. Chaufføren vil hjælpe med at aflæse pakkerne med en håndvogn, så det er bare at komme i gang med byggeprojektet. Lettere boligkøb skal man kigge langt efter!
Takket være vores egen produktion har vi stort indblik og kontrol over alle produktionsstadier og det gælder også for valg af materialer. Vi er omhyggelige med at sikre, at alt materiale er af høj kvalitet og velegnet til deres respektive anvendelser. Vores færdige byggesæt undergår altid kvalitetskontrol, før de forlader fabrikken for at sikre, at indhold som vinduer, døre og træ lever op til vores høje standarder. Efter mange år i branchen har vi opnået en solid erfaring og ved, hvordan man vælger træ og byggematerialer med god holdbarhed. Ring til én af vores træhuseksperter, og de vil give dig gode råd om vinduer, trætykkelse, isolering og andre overvejelser.
Vores produkter er lavet af kvalitetssorteret gran fra Stora Enso, der er ideelt til byggekonstruktioner og kan tåle hårde klimaer. Gennem vores lange erfaring med træhuse har vi udviklet en sjette sans for trævalg. Derfor bruger vi træ fra skove med stabil og langsom vækst, hvilket giver et formstabilt og holdbart træ med tætte årringe. Derefter behandles det i et godt indemiljø af det nordlige Europas førende savværk og trætørrer. Vi tager naturligvis det fulde ansvar for tømmeret - skulle der mod forventning opstå skader, sender vi selvfølgelig nye trædele. Det er en garanti for at du vil være tilfreds og gerne vil handle hos os igen.

Legehus Elsa

2,3 kvm som samlesæt

Elsa er et moderne legehus til de ældre børn. Vi kalder Elsa for et “Ipad-hus”. Det er nemlig et perfekt sted at koble af udendørs med et spil eller en serie!

5.390 kr 4.851 kr
Gælder kun t.o.m. 30/9 !
Inklusive moms
Selvfølgelig gratis fragt!
Lagerstatus:Lagervare
Leveringstid: 4 til 8 arbejdsdage
Anmod om tilbud
Ja
Angiv antal samt din e-mailadresse så kontakter vi dig inden for 1 time. Det er også muligt at ringe direkte på: 8980 3840

Mere information

Vores fine havehus Elsa kalder vi for et “Ipad-hus”. Huset er nemlig et perfekt sted for større børn, der har brug for et sted, hvor de kan være ude og slappe af med en film eller tage et spil sammen med deres venner. 

Elsa er et elementhus, hvor væggene leveres i færdige dele monteret med et udvendigt panel. Huset står på hjul, hvilket gør det nemt at flytte det fra sol til skygge. 

Taget er fremstillet af regntæt polyester, som kan foldes ned over hele åbningen.En lynlås muliggør, at man nemt kan komme ind og ud, selv når overtrækket er foldet ned. Du monterer huset, maler det, og smider en madras på gulvet – så er det klar til at blive taget i brug. De ældre børn ville ønske, de kunne bo her!

Manualer og tegninger - Download og udskriv

Specifikationer

Mål & specifikationer
- Længde: 2029 mm
- Bredde: 1200 mm
- Højde: 1900 mm inkl. hjul
- Gulvareal: 2,3 kvm
- Tømmer/vægtykkelse: 59 mm hvoraf 40 mm er trælægter, 19 mm paneler
- Tagareal: 2,6 kvm - Taghældning
Læs mere