Gratis fragt i hele Danmark!
Flere produktbilleder
Hurtige, frie og fleksible leverancer
Bestil huset på hjemmesiden og få det leveret til ejendommen! Vi har hurtige, frie og fleksible leverancer - så du kan begynde at samle dit drømmehus efter kun et par dage. Leverancen foregår med lastbiler med bagsmæk, der kører så tæt på din tomme vejflade som muligt. For at transportøren skal kunne levere til det ønskede sted, skal lastbilen være i stand til at ankomme uden forhindringer, og vejen skal tilpasses til tung trafik. Ellers løser vi det ved at levere varerne så tæt på området som muligt. Chaufføren vil hjælpe med at aflæse pakkerne med en håndvogn, så det er bare at komme i gang med byggeprojektet. Lettere boligkøb skal man kigge langt efter!
Takket være vores egen produktion har vi stort indblik og kontrol over alle produktionsstadier og det gælder også for valg af materialer. Vi er omhyggelige med at sikre, at alt materiale er af høj kvalitet og velegnet til deres respektive anvendelser. Vores færdige byggesæt undergår altid kvalitetskontrol, før de forlader fabrikken for at sikre, at indhold som vinduer, døre og træ lever op til vores høje standarder. Efter mange år i branchen har vi opnået en solid erfaring og ved, hvordan man vælger træ og byggematerialer med god holdbarhed. Ring til én af vores træhuseksperter, og de vil give dig gode råd om vinduer, trætykkelse, isolering og andre overvejelser.
Vores produkter er lavet af kvalitetssorteret gran fra Stora Enso, der er ideelt til byggekonstruktioner og kan tåle hårde klimaer. Gennem vores lange erfaring med træhuse har vi udviklet en sjette sans for trævalg. Derfor bruger vi træ fra skove med stabil og langsom vækst, hvilket giver et formstabilt og holdbart træ med tætte årringe. Derefter behandles det i et godt indemiljø af det nordlige Europas førende savværk og trætørrer. Vi tager naturligvis det fulde ansvar for tømmeret - skulle der mod forventning opstå skader, sender vi selvfølgelig nye trædele. Det er en garanti for at du vil være tilfreds og gerne vil handle hos os igen.

Legehus Maja

Flere produktbilleder
Referencebilleder fra vores kunder
4 kvm i byggeelementer

Legehuset Maja er et sødt miniaturehus med karnap, terrasse med stakit og en kioskluge, der kan åbnes udad.

Klik på "i" informationsikonet for at læse mere om tilbehøret.
7.990 kr 7.191 kr
Gælder kun t.o.m. 30/9 !
Inklusive moms
Selvfølgelig gratis fragt!
Lagerstatus:Lagervare
Leveringstid: 4 til 8 arbejdsdage
Anmod om tilbud
Ja
Angiv antal samt din e-mailadresse så kontakter vi dig inden for 1 time. Det er også muligt at ringe direkte på: 8980 3840

Mere information

Legehuset Maja er et fantastisk legehus, hvor barnet får mulighed for at danne sin egen verden et stenkast fra boligen. Maja har en sød lille karnap, overlappende paneler, sadeltag og veranda med stakit – alt så det ligner et rigtigt, lille hus. Her kan børnene indbyde til fest på de lange sommerdage, eller lege butik med kiosklugen, der åbner udad. Det lille hus bliver hurtig en stadig kilde til nye lege og opdagelser.

Der er mange muligheder med legehuset. Indret den som en lille forretning eller som et kunstværksted – med pensler, farver, perler og et lille staffeli. Et råd er at møblere legehuset med fund fra loppemarkedet eller genbruge gamle møbler, køkkenredskaber og prydgenstande, som har stået på loftet eller i kælderen. I sand DIY-stil kan du med enkle midler, som lidt sprayfarve eller en limpistol, give glemte sager et nyt liv. Det er desuden en sjov og kreativ måde for hele familien at omgås på – hvor alle kan komme med fantasifulde idéer og være en del af processen.  

Huset leveres som et byggesæt med færdige byggeelementer, hvilket gør det nemt at rejse med et professionelt resultat. Huset er ubehandlet, så du har mulighed for at male det præcis som du vil. Måske kan det blive en aktivitet, hvor børnene kan være med til at planlægge og male det. Husk også at købe tagbeklædning. Vi har shingel i tre forskellige farve – et både slidstærkt og økonomisk materiale, som forstærker følelsen af, at legehuset er et rigtigt lille hus.

Med legehuset Maja har vi virkeligt satset på en høj kvalitet, noget som kan ses og vigtigst af alt føles, når du klatrer ind i miniaturehuset, eller sætter dig på verandaen. At bygge et legehus er et sjovt projekt for hele familien! 

Manualer og tegninger - Download og udskriv

Specifikationer

Inkluderet i leveringen
- Vægsektioner: Færdige, uisolerede 60 mm tykke vægsektioner, bestående af lægter og overlappende paneler i savet fyrretræ.
- Gulv: 39 mm gulvlægter med 15 mm høvlede gulvbrædder
- Tag: 15 mm brædder
- Dør: Dør med dørknop, 1130 x 560 mm
- Vinduer: 2 stk. 313 x 313 mm og 1 stk. 410 x 410 mm med plexiglas og sprosser
- Kioskluge: 440 x 620 mm, kan låses og hviler på en metalkæde, når lugen er åbnet
- Andet: Terrasse med stakit, skruer og søm medfølger
Mål & specifikationer
- Længde: 2470
- Bredde: 1570 mm samt karnap 300 mm
- Højde: 2100 mm
- Ståhøjde: 1950 mm
- Gulvareal: 4.0 kvm
- Veranda: 0,5 kvm
- Træ-/vægtykkelse: 60 mm
- Tagareal: 4,74 m2 (2 x 1.84m x 2.58m)
- Taghældning: 40°
Emballage
- Mål: L 2000 x B 1200 x H 560 mm Vægt
Læs mere