Polhus præsenterer

Nyheder 2021

Nu præsenterer vi vores nye modeller for 2021. Til foråret lancerer vi 13 nye hytter, og der er alt fra hytter til legehuse! Eftersom det er blevet mere udbredt at arbejde hjemmefra, har vi skabt konceptet Work@Home. Vi er stolte over at kunne præsentere vores nye stilrene hjemmekontorer, som du straks kan flytte ind i! Læs mere nedenfor om de produkter, der lanceres i 2021.

Fritidshus Madeleine

Madeleine er et imponerende fritidshus i gedigent laftekonstrueret træ samt med et moderne design. Hytten er på ca. 85 kvm, og den er opdelt i to plan. Den interessante tagvinkel giver hytten det lille ekstra. På den store altan kan man nyde de lange sommeraftener.

Drivhuse

Drømmer du også om at få et drivhus, der forlænger havesæsonen? Snart lancerer vi tre moderne drivhuse i forskellige størrelser, der passer til de fleste haver. En skøn tilføjelse til havemennesket!

Sauna Henri

Henri er en moderne laftekonstrueret sauna med relaxrum på i alt ca. 13 kvm. Ved entréen er der en bænk, hvor man kan slå sig ned og afkøle sig efter badet. Placér gerne saunaen på et flot sted, så du kan nyde udsigten gennem de store glaspartier.

Sauna Jari

Jari er i familie med Henri og har den samme størrelse. Jari har også et reelt saunarum med plads til 7-8 personer og et hyggeligt relaxrumpå ca. 4 kvm. Det dekorative runde kahytvindue leder tankerne hen på havet!

Legehuse

Snart lancerer vi to nye legehuse, der pirrer børnenes fantasi! De søde vinduesdetaljer og de mange snedkerdetaljer inspirerer både store og små. Det er nemt at samle legehusene, og det kan passende blive et hyggeligt familieprojekt!

Legehus Nils

Med Nils får du ikke kun et skønt legehus, men også en lille legeplads! På siden af legehuset er der en rutsjebane, hvor barnet kan lege i timevis. De søde detaljer får legehuset til at ligne et rigtigt hus, blot i miniformat!

Legehus Ebba

Ebba er et legehus, der vækker fantasien via søde vinduesdetaljer og interessante vinkler. Den lille tagkvist giver legehuset det lille ekstra. Vælg en farve sammen med barnet, så det bliver forvandlet til et drømmelegehus!