Gratis fragt i hele Danmark!
Flere produktbilleder
Hurtige, frie og fleksible leverancer
Bestil huset på hjemmesiden og få det leveret til ejendommen! Vi har hurtige, frie og fleksible leverancer - så du kan begynde at samle dit drømmehus efter kun et par dage. Leverancen foregår med lastbiler med bagsmæk, der kører så tæt på din tomme vejflade som muligt. For at transportøren skal kunne levere til det ønskede sted, skal lastbilen være i stand til at ankomme uden forhindringer, og vejen skal tilpasses til tung trafik. Ellers løser vi det ved at levere varerne så tæt på området som muligt. Chaufføren vil hjælpe med at aflæse pakkerne med en håndvogn, så det er bare at komme i gang med byggeprojektet. Lettere boligkøb skal man kigge langt efter!
Takket være vores egen produktion har vi stort indblik og kontrol over alle produktionsstadier og det gælder også for valg af materialer. Vi er omhyggelige med at sikre, at alt materiale er af høj kvalitet og velegnet til deres respektive anvendelser. Vores færdige byggesæt undergår altid kvalitetskontrol, før de forlader fabrikken for at sikre, at indhold som vinduer, døre og træ lever op til vores høje standarder. Efter mange år i branchen har vi opnået en solid erfaring og ved, hvordan man vælger træ og byggematerialer med god holdbarhed. Ring til én af vores træhuseksperter, og de vil give dig gode råd om vinduer, trætykkelse, isolering og andre overvejelser.
Vores produkter er lavet af kvalitetssorteret gran fra Stora Enso, der er ideelt til byggekonstruktioner og kan tåle hårde klimaer. Gennem vores lange erfaring med træhuse har vi udviklet en sjette sans for trævalg. Derfor bruger vi træ fra skove med stabil og langsom vækst, hvilket giver et formstabilt og holdbart træ med tætte årringe. Derefter behandles det i et godt indemiljø af det nordlige Europas førende savværk og trætørrer. Vi tager naturligvis det fulde ansvar for tømmeret - skulle der mod forventning opstå skader, sender vi selvfølgelig nye trædele. Det er en garanti for at du vil være tilfreds og gerne vil handle hos os igen.

Redskabsskur Garden

Flere produktbilleder
Referencebilleder fra vores kunder
1,16 kvm bygningselement inkl. gulv

Garden er skuret, du er ude efter, hvis du vil have et lille og stilrent skur på din grund.

Klik på "i" informationsikonet for at læse mere om tilbehøret.
2.890 kr
Inklusive moms
Selvfølgelig gratis fragt!
Lagerstatus:Bestillingsvare
Utsolgt
Anmod om tilbud
Ja
Angiv antal samt din e-mailadresse så kontakter vi dig inden for 1 time. Det er også muligt at ringe direkte på: 8980 3840

Mere information

Et skur til haveredskaber, robotplæneklipper og grill behøver ikke være stort, og så er det jo dumt at købe et skur, der tager for meget plads. Garden leveres som et samlesæt med færdige vægsektioner, som du på ingen tid kan forvandle til et brugbart skur. 

Jævn et stykke jord, smid grus på, lav en sokkel af mursten eller lignende, og sæt huset op ved at følge den vedlagte brugsanvisning. Skruer og søm er inkluderet. Fronten på skuret er en dobbeltdør, hvilket gør, at du hurtigt kan få overblik over, hvad skuret indeholder, og gør det muligt at holde minutiøs orden på de ting og sager, der er i skuret. 

Du kan sætte hylder og kroge op på væggene, så indretningen bliver endnu mere effektiv. Maling og tagbeklædning er ikke inkluderet, men til dette skur er det nemt og billigt at tilkøbe. 

Manualer og tegninger - Download og udskriv

Specifikationer

Inkluderet er
- Vægge: færdige vægsektioner, enkel og hurtig montering
- Dør: 1400 x 1295 mm
- Andet: underlagspap, skruer og søm medfølger
Mål & specifikationer
- Længde: 1488 mm
- Bredde: 832 mm
- Højde: 1630 mm
- Grundareal: 1,24 kvm
- Gulvareal: 1,16 kvm
- Tagareal: 1,5 kvm
- Taghældning: 12°
- Træ / vægtykkelse: 16 mm
Forpakning
- 1 pakke: Mål - L 1650 x B 1180 x H 340 mm - 160 kg
Læs mere