Gratis fragt i hele Danmark!
Flere produktbilleder
Hurtige, frie og fleksible leverancer
Bestil huset på hjemmesiden og få det leveret til ejendommen! Vi har hurtige, frie og fleksible leverancer - så du kan begynde at samle dit drømmehus efter kun et par dage. Leverancen foregår med lastbiler med bagsmæk, der kører så tæt på din tomme vejflade som muligt. For at transportøren skal kunne levere til det ønskede sted, skal lastbilen være i stand til at ankomme uden forhindringer, og vejen skal tilpasses til tung trafik. Ellers løser vi det ved at levere varerne så tæt på området som muligt. Chaufføren vil hjælpe med at aflæse pakkerne med en håndvogn, så det er bare at komme i gang med byggeprojektet. Lettere boligkøb skal man kigge langt efter!
Takket være vores egen produktion har vi stort indblik og kontrol over alle produktionsstadier og det gælder også for valg af materialer. Vi er omhyggelige med at sikre, at alt materiale er af høj kvalitet og velegnet til deres respektive anvendelser. Vores færdige byggesæt undergår altid kvalitetskontrol, før de forlader fabrikken for at sikre, at indhold som vinduer, døre og træ lever op til vores høje standarder. Efter mange år i branchen har vi opnået en solid erfaring og ved, hvordan man vælger træ og byggematerialer med god holdbarhed. Ring til én af vores træhuseksperter, og de vil give dig gode råd om vinduer, trætykkelse, isolering og andre overvejelser.
Vores produkter er lavet af kvalitetssorteret gran fra Stora Enso, der er ideelt til byggekonstruktioner og kan tåle hårde klimaer. Gennem vores lange erfaring med træhuse har vi udviklet en sjette sans for trævalg. Derfor bruger vi træ fra skove med stabil og langsom vækst, hvilket giver et formstabilt og holdbart træ med tætte årringe. Derefter behandles det i et godt indemiljø af det nordlige Europas førende savværk og trætørrer. Vi tager naturligvis det fulde ansvar for tømmeret - skulle der mod forventning opstå skader, sender vi selvfølgelig nye trædele. Det er en garanti for at du vil være tilfreds og gerne vil handle hos os igen.

Redskabsskur Leif 2,2 kvm

Flere produktbilleder
Referencebilleder fra vores kunder
2,2 kvm bygningselement inkl. gulv

Leif er et lille og stilrent skur, som sættes op sammen dit hus eller med andre bygninger på grunden.

Klik på "i" informationsikonet for at læse mere om tilbehøret.
3.990 kr
Inklusive moms
Selvfølgelig gratis fragt!
Lagerstatus:Lagervare
Leveringstid: 4 til 8 arbejdsdage
Anmod om tilbud
Ja
Angiv antal samt din e-mailadresse så kontakter vi dig inden for 1 time. Det er også muligt at ringe direkte på: 8980 3840

Mere information

Det her skur skal opsættes sammen med dit hus eller anden bygning. Ved at benytte en anden bygnings ydervæg sparer du en væg på skuret. Leif er knap en meter dybt, men her kan du alligevel få plads til dine haveredskaber, vandslanger, værktøj og endda en cykel. 

Skuret leveres som et samlesæt med færdige vægsektioner, fer og notsamlede gulv- og tagbjælker og en bred dobbeltdør, skruer og søm. Ved hjælp af monteringsvejledningen kan I nemt selv samle skuret. Til slut vælger I farve, der enten matcher jeres hus eller tilføjer en smuk kontrast. Det samme med taget - har I tegl på huset, er det måske smukkest at fortsætte stilen også på skuret. Tegl, tagpap og andet medfølger ikke. 

Manualer og tegninger - Download og udskriv

Specifikationer

Inkluderet er
- Vægge: færdige vægsektioner, væggene har 16 mm paneler med riller
- Gulv: 16 mm høvlede brædder
- Tag: plant med 10 graders vinkel af 16 mm planker
- Dør: 1040 x 1600 mm inklusive hængsler og låsbar hasp
Skruer og søm inkluderet
Tagpap ikke inkluderet
Mål & specifikationer
- Længde: 2340 mm
- Bredde: 950 mm
- Højde: 1890 mm
- Gulvareal: 2,17 kvm
- Tagareal: 2,8 kvm
- Taghældning: 10°
- Træ / vægtykkelse: 48 mm brædder/ 16 mm paneler
Forpakning
- 1 pakke Mål: - L 1900 mm x B 1180 mm x H 360 mm - 200 kg
Læs mere