Gratis fragt i hele Danmark!
Flere produktbilleder
Hurtige, frie og fleksible leverancer
Bestil huset på hjemmesiden og få det leveret til ejendommen! Vi har hurtige, frie og fleksible leverancer - så du kan begynde at samle dit drømmehus efter kun et par dage. Leverancen foregår med lastbiler med bagsmæk, der kører så tæt på din tomme vejflade som muligt. For at transportøren skal kunne levere til det ønskede sted, skal lastbilen være i stand til at ankomme uden forhindringer, og vejen skal tilpasses til tung trafik. Ellers løser vi det ved at levere varerne så tæt på området som muligt. Chaufføren vil hjælpe med at aflæse pakkerne med en håndvogn, så det er bare at komme i gang med byggeprojektet. Lettere boligkøb skal man kigge langt efter!
Takket være vores egen produktion har vi stort indblik og kontrol over alle produktionsstadier og det gælder også for valg af materialer. Vi er omhyggelige med at sikre, at alt materiale er af høj kvalitet og velegnet til deres respektive anvendelser. Vores færdige byggesæt undergår altid kvalitetskontrol, før de forlader fabrikken for at sikre, at indhold som vinduer, døre og træ lever op til vores høje standarder. Efter mange år i branchen har vi opnået en solid erfaring og ved, hvordan man vælger træ og byggematerialer med god holdbarhed. Ring til én af vores træhuseksperter, og de vil give dig gode råd om vinduer, trætykkelse, isolering og andre overvejelser.
Vores produkter er lavet af kvalitetssorteret gran fra Stora Enso, der er ideelt til byggekonstruktioner og kan tåle hårde klimaer. Gennem vores lange erfaring med træhuse har vi udviklet en sjette sans for trævalg. Derfor bruger vi træ fra skove med stabil og langsom vækst, hvilket giver et formstabilt og holdbart træ med tætte årringe. Derefter behandles det i et godt indemiljø af det nordlige Europas førende savværk og trætørrer. Vi tager naturligvis det fulde ansvar for tømmeret - skulle der mod forventning opstå skader, sender vi selvfølgelig nye trædele. Det er en garanti for at du vil være tilfreds og gerne vil handle hos os igen.

Redskabsskur Valloire

Flere produktbilleder
2,9 kvm (tømmer/vægtykkelse 19 mm)

Valloire er et smukt skur i en passende størrelse, som du kan opsætte direkte mod din husvæg eller sætte op ad en anden bygning på grunden.

Klik på "i" informationsikonet for at læse mere om tilbehøret.
5.290 kr
Inklusive moms
Selvfølgelig gratis fragt!
Lagerstatus:Bestillingsvare
Utsolgt
Anmod om tilbud
Ja
Angiv antal samt din e-mailadresse så kontakter vi dig inden for 1 time. Det er også muligt at ringe direkte på: 8980 3840

Mere information

Valloire er et af vores allermindste skure, men med et væld af anvendelsesmuligheder. Når du har jævnet grunden og lagt grus på, opsætter du skuret direkte på en væg, og så har du knap 3 kvm opbevaringsplads til havemøbler, grill, plæneklipper eller redskaber. Plexiglasvinduet i døren giver lys indenfor. 

Bagvæg er ikke inkluderet, da husets væg danner bagvæg i skuret. Skuret leveres som samlesæt, du kan sætte det sammen på et par timer med de søm og skruer, som er inkluderet i pakken. 

Inkluderet er desuden tag- og gulvplanker, og alt hvad du ellers har brug for til skuret såsom dør med håndtag, hængsler og lås, tegninger og monteringsvejledning. Yderbeklædning til taget samt maling er ikke inkluderet, så derfor kan du frit vælge maling og farve samt tagpap, plader eller shingel til taget. Her er det sikkert pænest at vælge det, der matcher med dit hus.

Manualer og tegninger - Download og udskriv

Specifikationer

Inkluderet er
- Ramme: høvlede brædder 19 mm x 114 mm
- Tag: 15 mm planker
- Gulv: 18 mm brædder
- Dør: 840 x 1670 mm med plexiglasvindue
Skruer og søm inkluderet
Mål & specifikationer
- Længde: 1990 mm
- Bredde: 1500 mm
- Højde: 2298 mm
- Grundareal: 2,99 kvm
- Gulvareal: 2,89 kvm
- Tagareal: 3,72 kvm
- Taghældning: 15°
- Træ / vægtykkelse: 19 mm
Forpakning
- 1 pakke: - L 2200 mm x B 1180 mm x 400 mm - 210 kg
Læs mere