/ Sunwind Minivent – Solcelledrevet ventilation
Sunwind Minivent – Solcelledrevet ventilation

Sunwind Minivent – Solcelledrevet ventilation

ArtikelNR.: 751046
Solcelledrevet ventilation

Praktisk ventilation med solcelledrevet ventilator – passer godt til grundventilation i hytter, redskabsskure, garager og lignende. Er du som mange andre interesseret i solcelleløsninger? Med solcelledrevne ventilatorer slipper du for både el-installation og løbende udgifter. Installationen går hurtigt og nemt. Desuden gør du en god gerning for miljøet!

690 kr.
Inklusive moms
Fri fragt over 1990 kr!
Lagerstatus: Lagervare ( 1 stk) Leveringstid: 10 til 20 arbejdsdage

Mere information

  • Ventilerer og reducerer risikoen for dårlig luft.
  • Nem og hurtig installation.
  • Miljøvenligt alternativ.
  • Fuldautomatisk løsning.
  • Kan anvendes som ind- eller udluftende ventil.
  • Vedligeholdelsesfri.

Tænker du, som mange andre, over, hvordan du skal løse ventilationsudfordringerne i hytten, garagen eller redskabskuret? Ventilation med solcelledrevne ventilatorer er en nem løsning, der fungerer i alle typer af huse, uanset om de er isolerede eller ej. Installationen kan klares på ingen tid.

Den solcelledrevne ventilator ventilerer rummet og reducerer risikoen for fugt og dårlig luft. Ventilen leveres med to forskellige ventilatorer og kan dermed bruges enten til en ind- eller udgående luftventilation. Til for eksempel redskabsskuret anbefaler vi at bruge den solcelledrevne ventilation med udgående luftventilation. Det er ikke nødvendigt med en indgående ventilation i uisolerede hytter. I isolerede hytter kan man supplere med en almindelig indgående luftventilation eller bruge to solcelledrevne ventiler; en til indgående og en til udgående luft. Husk at placere udluftningsventilen, så den får mest sol.

Hvordan gør jeg?

Placér ventilen dér, hvor solen skinner længst. Typisk er det bedst at placere den i sydlig retning. Husk ikke at placere ventilen et sted, hvor den sidder i skyggen af for eksempel taget.

Når du har fundet en passende placering, markerer du, hvor røret skal sidde, og borer et hul på 110-113 mm i diameter. Derefter skrues ventilen nemt op på væggen via de medfølgende skruer.

Vores byggetekniske eksperter har en lang erfaring med ventilationsrelaterede spørgsmål. Skulle der dukke spørgsmål op i forbindelse med bestilling eller montering, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Specifikationer

Tekniske specifikationer

- Kapacitet: 60 m³/t

- Spænding på solpanel: 3,5 V

- Mål på solpanel: 240 x 210 mm

- Væggennemføring: 110 mm i diameter

- Vægt: 0,75 g

Lignende produkter

Også købte produkter