Gratis fragt i hele Danmark!
Hurtige, frie og fleksible leverancer
Bestil huset på hjemmesiden og få det leveret til ejendommen! Vi har hurtige, frie og fleksible leverancer - så du kan begynde at samle dit drømmehus efter kun et par dage. Leverancen foregår med lastbiler med bagsmæk, der kører så tæt på din tomme vejflade som muligt. For at transportøren skal kunne levere til det ønskede sted, skal lastbilen være i stand til at ankomme uden forhindringer, og vejen skal tilpasses til tung trafik. Ellers løser vi det ved at levere varerne så tæt på området som muligt. Chaufføren vil hjælpe med at aflæse pakkerne med en håndvogn, så det er bare at komme i gang med byggeprojektet. Lettere boligkøb skal man kigge langt efter!
Takket være vores egen produktion har vi stort indblik og kontrol over alle produktionsstadier og det gælder også for valg af materialer. Vi er omhyggelige med at sikre, at alt materiale er af høj kvalitet og velegnet til deres respektive anvendelser. Vores færdige byggesæt undergår altid kvalitetskontrol, før de forlader fabrikken for at sikre, at indhold som vinduer, døre og træ lever op til vores høje standarder. Efter mange år i branchen har vi opnået en solid erfaring og ved, hvordan man vælger træ og byggematerialer med god holdbarhed. Ring til én af vores træhuseksperter, og de vil give dig gode råd om vinduer, trætykkelse, isolering og andre overvejelser.
Vores produkter er lavet af kvalitetssorteret gran fra Stora Enso, der er ideelt til byggekonstruktioner og kan tåle hårde klimaer. Gennem vores lange erfaring med træhuse har vi udviklet en sjette sans for trævalg. Derfor bruger vi træ fra skove med stabil og langsom vækst, hvilket giver et formstabilt og holdbart træ med tætte årringe. Derefter behandles det i et godt indemiljø af det nordlige Europas førende savværk og trætørrer. Vi tager naturligvis det fulde ansvar for tømmeret - skulle der mod forventning opstå skader, sender vi selvfølgelig nye trædele. Det er en garanti for at du vil være tilfreds og gerne vil handle hos os igen.

Sunwind solcellepakke – Solpanel 135W

Solpanel 135W

Let at installere - solcellepakke til havehuset – til normalt energibehov.

8.990 kr
Inklusive moms
Selvfølgelig gratis fragt!
Lagerstatus:Lagervare
Leveringstid: 4 til 8 arbejdsdage
Anmod om tilbud
Ja
Angiv antal samt din e-mailadresse så kontakter vi dig inden for 1 time. Det er også muligt at ringe direkte på: 8980 3840

Mere information

Let monterbar solcellepakke til skure og havehuse. Solpanelpakken er en komplet helhedsløsning, som er til dig, der kun anvender dit havehus i perioder, og som vil have mulighed for et større elforbrug ved hjælp af solpanel og batteri. Disse højkvalitets solcellepaneler dækker et normalt behov for belysning, TV og opladning af telefoner.

Sunwinds paneler har en lang levetid og en effektgaranti i hele 25 år. De er tilpasset det skandinaviske klima og tåler store temperaturforskelle. Husk at store energislugere som for eksempel et komfur ikke kan drives af solpanelerne, vælg i stedet et gaskomfur. Solcellepakken er til dig, der ønsker en ukompliceret løsning – som er god for både tegnebog og miljø!

Manualer og tegninger - Download og udskriv

Specifikationer

Inkluderet er
- : Solpanel 135W
- : Vægkonsol til montering af solpanel på væggen
- : PeakPower Regulator 2,0 20A
- : Batteri 260 Ah Sammenkoblingsmateriale
- : 1 rulle 50 m kabel 2 x 2,5 mm²
- : 2 pk. kabelklammer
- : 4 stk. stikpropper
- : 4 stk. vægudtag
- : 4 stk. koblingsdåse
- : 1 stk. batterikabel
- : 1 stk. kabel til cigarettænder til opladning av f.eks. mobil
- : 1 stk. kabel solpanel/regulator ca. 5 m
- : 1 stk. pose med skruer
Læs mere