Gratis fragt i hele Danmark!
Hurtige, frie og fleksible leverancer
Bestil huset på hjemmesiden og få det leveret til ejendommen! Vi har hurtige, frie og fleksible leverancer - så du kan begynde at samle dit drømmehus efter kun et par dage. Leverancen foregår med lastbiler med bagsmæk, der kører så tæt på din tomme vejflade som muligt. For at transportøren skal kunne levere til det ønskede sted, skal lastbilen være i stand til at ankomme uden forhindringer, og vejen skal tilpasses til tung trafik. Ellers løser vi det ved at levere varerne så tæt på området som muligt. Chaufføren vil hjælpe med at aflæse pakkerne med en håndvogn, så det er bare at komme i gang med byggeprojektet. Lettere boligkøb skal man kigge langt efter!
Takket være vores egen produktion har vi stort indblik og kontrol over alle produktionsstadier og det gælder også for valg af materialer. Vi er omhyggelige med at sikre, at alt materiale er af høj kvalitet og velegnet til deres respektive anvendelser. Vores færdige byggesæt undergår altid kvalitetskontrol, før de forlader fabrikken for at sikre, at indhold som vinduer, døre og træ lever op til vores høje standarder. Efter mange år i branchen har vi opnået en solid erfaring og ved, hvordan man vælger træ og byggematerialer med god holdbarhed. Ring til én af vores træhuseksperter, og de vil give dig gode råd om vinduer, trætykkelse, isolering og andre overvejelser.
Vores produkter er lavet af kvalitetssorteret gran fra Stora Enso, der er ideelt til byggekonstruktioner og kan tåle hårde klimaer. Gennem vores lange erfaring med træhuse har vi udviklet en sjette sans for trævalg. Derfor bruger vi træ fra skove med stabil og langsom vækst, hvilket giver et formstabilt og holdbart træ med tætte årringe. Derefter behandles det i et godt indemiljø af det nordlige Europas førende savværk og trætørrer. Vi tager naturligvis det fulde ansvar for tømmeret - skulle der mod forventning opstå skader, sender vi selvfølgelig nye trædele. Det er en garanti for at du vil være tilfreds og gerne vil handle hos os igen.

Sunwind Solcellepakke - Solpanel 60 W

Solpanel 60 W

Let at installere - miljøvenlig solcellepakke til mindre huse.

5.990 kr
Inklusive moms
Selvfølgelig gratis fragt!
Lagerstatus:Lagervare
Leveringstid: 4 til 8 arbejdsdage
Anmod om tilbud
Ja
Angiv antal samt din e-mailadresse så kontakter vi dig inden for 1 time. Det er også muligt at ringe direkte på: 8980 3840

Mere information

En solcellepakke er en enkel og miljøvenlig energiløsning til garagen, havehuset eller udedasset. Et perfekt valg til dig, som kun bruger tilbygningen periodevis og ønsker en prisvenlig og klimasmart løsning til belysning, radio, TV, vandpumpe eller opladning af mobil. Alt er inkluderet – så du hurtigt og nemt kan komme i gang med at anvende solenergi! 

Solpanel af høj kvalitet med anodiseret aluminiumsprofil og beskyttende, hærdet glas. Ved produktudviklingen er der taget hensyn til det skandinaviske klima og dets store temperaturudsving, for at solcellerne skal kunne klare selv de mest krævende omskiftninger. Slip for dyre elregninger - brug en alternativ energikilde, som også skåner miljøet. 

Manualer og tegninger - Download og udskriv

Specifikationer

Inkluderet er
- : Solpanel 60W
- : Vægkonsol til montering af solpanel på væggen
- : PeakPower Regulator 2,0 10A
- : Batteri 136 Ah
Sammenkoblingsmateriale som indgår
- : 1 rulle 50 m kabel 2 x 2,5 mm²
- : 2 pk. kabelklammer
- : 4 stk. stikpropper
- : 4 stk. vægudtag
- : 4 stk. koblingsdåse
- : 1 stk. batterikabel
- : 1 stk. kabel til cigarettænder til opladning av f.eks. mobil
- : 1 stk. kabel solpanel/regulator ca. 5 m
- : 1 stk. pose med skruer
- : 1 stk. manual/monteringsvejledning
Læs mere