Garage

Mere end en garage

Polhus' praktiske garagebyggesæt til en eller to biler, med eller uden redskabsskur, udfylder sin funktion til fulde. Garagen fås i flere forskellige designs, og vi har bl.a. et stort udvalg af garager med carport. Udover bilen er der også plads til mange af dine kæreste ejendele, så du mindsker risikoen for skader. Du kan hænge træredskaber, stiger, sneskovle og tagboksen til bilen op i loftet samt på væggene. Muligheden for motorvarme giver dig en varm bil, og du slipper således for at skulle stå ude i regnen, når du enten skal pakke eller tømme bilen, og bedst af alt: Du slipper for at skrabe ruderne fri for is i vintermånederne. En garage i sommerhalvåret har lignende fordele, da du kan sætte dig ind i en kølig bil.

Garage – Monteringsklart byggesæt

Vil du holde styr på dine ting og redskaber og undgå rod? Så kan du anvende garagen som redskabsskur med plads til græsslåmaskine, barnevogn, dæk, cykler, værktøj og redskaber m.m.

Materialet til vores produkter er valgt med stor omhu og en sikker fornemmelse for kvalitet. Vores garagebyggesæt er nemme at montere og leveres umalede. Det er nemt at bygge en garage. Meget nemmere, end du tror! Køb din garage hos Polhus – du bliver ikke skuffet.

Læs mere
FILTRER PÅ UNDERKATEGORI