Hytte

Køb en hytte/anneks – der er en lille, hyggelig og permanent bolig. Polhus har mange næsten færdige hytter til dig, der drømmer om et rummeligt og praktisk anneks, der kan bruges som sommerhus, gæsteværelse eller lidt ekstra boligareal.

I vores hytter er der god plads til senge, køkken, bad og stue. Hytternes areal skal slet ikke undervurderes, for med praktiske møbler og en kreativ tankegang kan du skabe et hyggeligt rum med plads til masser af minder på et relativt lille areal. Størrelsen er vigtig, når du vil opstille en hytte på din grund, og du skal kontakte din kommune for at indhente de nødvendige tilladelser og for at få svar på spørgsmål til byggelov og bygningsreglementer.

Hos Polhus finder du flere forskellige hytter/annekser at vælge imellem – så du kan vælge en med store vinduer og døre med ruder, så du får masser af lys og luft ind i hytten, men vi har hytter med små eller ingen vinduer, der er lidt nemmere at møblere. Har du brug for ekstra sovepladser, kan du desuden vælge en hytte med loft.

Hytterne varierer i pris, alt efter hvilken model du vælger. Isolering, indvendigt loft, tagrender, nedløbsrør og andet kan du tilvælge. Vi leverer hytter som samlesæt til enhver smag og pengepung, nogle hytter har montering inkluderet i prisen, men indretningen skal du selv stå for. Du kan købe dit anneks til en god pris hos Polhus!

44737.5 241190
Vis kampagneprodukter
Sorter efter: