Redskabsskur

Det perfekte opbevaringsrum – redskabsskur som samlesæt

Et redskabsskur behøver ikke at være trist, forfaldent og gammelt. Polarhus tilbyder flere forskellige redskabsskure, for at du kan finde netop det, som passer til din grund og dine behov. Har du kun en lille grund, kan du måske nøjes med få kvadratmeter, mens du på en stor grund har brug for flere redskaber og vælger en af vores store modeller.

Redskabsskur – Monteringsfærdige byggesæt

Vores skure kan opfylde alle behov og de uanede muligheder giver dig valgfrihed. Her finder du nemt det perfekte redskabsskur, hvor du kan få plads til det meste: alt fra haveredskaber, krukker, blomsterjord og frø til grill og grillkul samt børnenes legesager. Her beskyttes både plæneklipperen, golftasken, cykler og andet fra vind og vejr. Ja, hvorfor ikke gøre opbevaringen til en leg og lade et smukt redskabsskur pynte på din grund? 

1259 31990
Vis kampagneprodukter
Sorter efter:

Polhus serie af redskabsskure

Polhus redskabsskur fås i forskellige størrelser og udformninger. Foretrækker du et skråtag eller et paneltag? Et eller to rum til opbevaring? Terrasse eller ej? Polhus tilbyder et bredt udvalg af haveskure. Med over 20 års erfaring med træhuse kan vi kalde os eksperter.