Havehus 15 kvm

Et havehus kan være en rigtig fin løsning, hvis du mangler ekstra plads på grunden, men det kan også været både dyrt og besværligt at bygge de beskedne kvadratmeter. Men heldigvis findes der en god løsning.

Det er nemlig her, at havehuset som byggesæt kommer ind i billedet! Et smart designet havehus er en pladsoptimeret bygning, der kan anvendes som gæsteanneks, redskabsskur og alt derimellem, måske på en og samme tid. Det består typisk af ét rum, men vi tilbyder også havehuse med to rum. Måske ønsker du et gæsteanneks i den ene ende og kontor eller cykelgarage i den anden. Der kan være plads til meget på 15 kvm. Ved at dele huset op i to rum bliver det også muligt at isolere og opvarme den ene halvdel.

Havehus 15 m2 – Byggesæt klar til montering

Alle vores havehusmodeller sælges som byggesæt. Flere af dem er laftekonstruerede, mens andre består af byggeelementer med stående paneler. En del har mange vinduer, store panoramavinduer eller småruder med sprosser. Hvis havehuset for det meste skal benyttes til opbevaring, er det smart med vægge uden vinduer, så du kan tilføje hylder og konsoller fra gulv til tag. Er lokalet tænkt som et atelier eller hobbyrum, vil du med stor sandsynlighed gerne have et større lysindfald. Valget er dit!

Vær ikke nervøs for selve byggeprocessen. Vores byggesæt er designet på en måde, så selv kunder uden byggeerfaring kan samle havehuset, men vi står naturligvis altid klar til at rådgive under hele byggeperioden.

Læs mere