Gratis fragt i hele Danmark!
Flere produktbilleder
Hurtige, frie og fleksible leverancer
Bestil huset på hjemmesiden og få det leveret til ejendommen! Vi har hurtige, frie og fleksible leverancer - så du kan begynde at samle dit drømmehus efter kun et par dage. Leverancen foregår med lastbiler med bagsmæk, der kører så tæt på din tomme vejflade som muligt. For at transportøren skal kunne levere til det ønskede sted, skal lastbilen være i stand til at ankomme uden forhindringer, og vejen skal tilpasses til tung trafik. Ellers løser vi det ved at levere varerne så tæt på området som muligt. Chaufføren vil hjælpe med at aflæse pakkerne med en håndvogn, så det er bare at komme i gang med byggeprojektet. Lettere boligkøb skal man kigge langt efter!
Takket være vores egen produktion har vi stort indblik og kontrol over alle produktionsstadier og det gælder også for valg af materialer. Vi er omhyggelige med at sikre, at alt materiale er af høj kvalitet og velegnet til deres respektive anvendelser. Vores færdige byggesæt undergår altid kvalitetskontrol, før de forlader fabrikken for at sikre, at indhold som vinduer, døre og træ lever op til vores høje standarder. Efter mange år i branchen har vi opnået en solid erfaring og ved, hvordan man vælger træ og byggematerialer med god holdbarhed. Ring til én af vores træhuseksperter, og de vil give dig gode råd om vinduer, trætykkelse, isolering og andre overvejelser.
Vores produkter er lavet af kvalitetssorteret gran fra Stora Enso, der er ideelt til byggekonstruktioner og kan tåle hårde klimaer. Gennem vores lange erfaring med træhuse har vi udviklet en sjette sans for trævalg. Derfor bruger vi træ fra skove med stabil og langsom vækst, hvilket giver et formstabilt og holdbart træ med tætte årringe. Derefter behandles det i et godt indemiljø af det nordlige Europas førende savværk og trætørrer. Vi tager naturligvis det fulde ansvar for tømmeret - skulle der mod forventning opstå skader, sender vi selvfølgelig nye trædele. Det er en garanti for at du vil være tilfreds og gerne vil handle hos os igen.

Havehus Vendela

Flere produktbilleder
Referencebilleder fra vores kunder
14,8 kvm i byggeelementer

Vendela er et stort og rummeligt havehus, med god plads til gæster eller en hobbyvirksomhed.

Klik på "i" informationsikonet for at læse mere om tilbehøret.
25.990 kr
Inklusive moms
Selvfølgelig gratis fragt!
Lagerstatus:Lagervare
Leveringstid: 4 til 8 arbejdsdage
Anmod om tilbud
Ja
Angiv antal samt din e-mailadresse så kontakter vi dig inden for 1 time. Det er også muligt at ringe direkte på: 8980 3840

Mere information

Flere og flere arbejder mere hjemmefra. Både ved at udføre kontorarbejde hjemme, men også med havearbejde. Det giver et større behov for plads, og det er en udfordring, man nemmest løser ved at bygge et havehus på grunden, så man også får en praktisk gæstehytte med i købet.

Havehuset Vendela er en smuk træbygning med 3 stk. vinduer, der kan åbnes, i isoleringsglas med sprosser, og en yderdør med en matchende sprosse. Vi leverer den som et byggesæt med færdige vægsektioner, som man selv monterer.

Farve og tagbelægning er ekstra. I kan købe shingel i en færdigpakke fra os, men det er ligeså godt at bruge plader, pap eller et andet vandafvisende materiale til taget.

Så er det klart. Hvis I ikke har valgt at bygge en veranda, når I har begyndt, er det let af få blod på tænderne, det er så nemt og sjovt.

Manualer og tegninger - Download og udskriv

Specifikationer

Inkluderet i leveringen
- Vægsektioner: færdige, uisolerede vægsektioner med vindpap, 70 mm lægter og 16 mm lodrette panelbrædder med en savskåret overflade (klar til isolering)
- Gulv: 19 mm høvlede brædder på gulvbjælker 45 x 90 mm
- Tag: 19 mm høvlede tagbrædder på tagåse 43 x 140 mm
- Dør: 1 stk. 905 x 1930 mm inkl. lås, håndtag og vindue af isoleringsglas med sprosser.
- Vinduer: 3 stk. 765 x 1050 mm isoleringsglas med sprosser. som kan åbnes
- Andet: skruer & søm medfølger
- Yderbelægning som underlagspap, tagpap, shingel eller tagplader: Ikke inkluderet
Mål & specifikationer
- Længde: 3848 mm
- Bredde: 3988 mm
- Højde: 2840 mm
- Tagareal: 21,87 kvm
- Taghældning: 17°
- Bygningsareal: 15,35 kvm
- Gulvareal: 13,76 kvm træ-/vægtykkelse
Emballage
- Pakke 1: Mål - L 2350 x B 1150 x H 1230 mm - 648 kg
- Pakke 2: Mål - L 2100 x B 1150 x H 1170 mm - 441 kg
Læs mere