Gratis fragt i hele Danmark!
Flere produktbilleder
Hurtige, frie og fleksible leverancer
Bestil huset på hjemmesiden og få det leveret til ejendommen! Vi har hurtige, frie og fleksible leverancer - så du kan begynde at samle dit drømmehus efter kun et par dage. Leverancen foregår med lastbiler med bagsmæk, der kører så tæt på din tomme vejflade som muligt. For at transportøren skal kunne levere til det ønskede sted, skal lastbilen være i stand til at ankomme uden forhindringer, og vejen skal tilpasses til tung trafik. Ellers løser vi det ved at levere varerne så tæt på området som muligt. Chaufføren vil hjælpe med at aflæse pakkerne med en håndvogn, så det er bare at komme i gang med byggeprojektet. Lettere boligkøb skal man kigge langt efter!
Takket være vores egen produktion har vi stort indblik og kontrol over alle produktionsstadier og det gælder også for valg af materialer. Vi er omhyggelige med at sikre, at alt materiale er af høj kvalitet og velegnet til deres respektive anvendelser. Vores færdige byggesæt undergår altid kvalitetskontrol, før de forlader fabrikken for at sikre, at indhold som vinduer, døre og træ lever op til vores høje standarder. Efter mange år i branchen har vi opnået en solid erfaring og ved, hvordan man vælger træ og byggematerialer med god holdbarhed. Ring til én af vores træhuseksperter, og de vil give dig gode råd om vinduer, trætykkelse, isolering og andre overvejelser.
Vores produkter er lavet af kvalitetssorteret gran fra Stora Enso, der er ideelt til byggekonstruktioner og kan tåle hårde klimaer. Gennem vores lange erfaring med træhuse har vi udviklet en sjette sans for trævalg. Derfor bruger vi træ fra skove med stabil og langsom vækst, hvilket giver et formstabilt og holdbart træ med tætte årringe. Derefter behandles det i et godt indemiljø af det nordlige Europas førende savværk og trætørrer. Vi tager naturligvis det fulde ansvar for tømmeret - skulle der mod forventning opstå skader, sender vi selvfølgelig nye trædele. Det er en garanti for at du vil være tilfreds og gerne vil handle hos os igen.

Havehus Greta

Flere produktbilleder
Referencebilleder fra vores kunder
9,7 kvm (tømmer/vægtykkelse 28 mm)

Havehuset Greta fungerer perfekt både som opbevaringsrum og gæstehus

Klik på "i" informationsikonet for at læse mere om tilbehøret.
19.990 kr
Inklusive moms
Selvfølgelig gratis fragt!
Lagerstatus:Lagervare
Leveringstid: 5 til 10 arbejdsdage
Anmod om tilbud
Ja
Angiv antal samt din e-mailadresse så kontakter vi dig inden for 1 time. Det er også muligt at ringe direkte på: 8980 3840

Mere information

Greta er et lille og smart havehus til dig, der har brug for mere plads. Det kan indrettes som gæstehus, opbevaringsrum, værksted eller legerum til larmende børn, der trænger til et frirum. Hytten har et vindue, der kan åbnes, en yderdør med et sprosset vindue med energiruder, og det gør huset lyst og luftigt.

Greta er fremstillet af høvlede brædder, og udenfor er der en 4,9 kvm overdækket terrasse, der er perfekt til at trække ind under på kølige sommeraftener. Prisen er så lav, da huset leveres som samlesæt. I skal selv montere det med de medfølgende skruer og søm. Maling og tagbeklædning skal I selv købe, og det er fornuftigt at vælge farve og materialer, der passer med den omkringliggende natur, og som giver hytten karakter. 

Manualer og tegninger - Download og udskriv

Specifikationer

Inkluderet er
- Ramme: planhøvlede profilbrædder 28 x 135 mm
- Gulv: 19 mm fer- og notsamlede gulvbrædder 43 x 90 mm
- Tag: 19 mm høvlede træbrædder på taghældning 43 x 140 mm
- Dør: 1 stk. 905 x 1860 mm inklusive lås, dørgreb og sprosset vindue
- Vindue: 765 x 920 mm, sprossede energiruder, der kan åbnes
- Medfølger: søm og skruer
Yderbeklædning som underlagspap, tagpap, shingel eller tagspån indgår ikke
Mål & specifikationer
- Længde: 4490 mm
- Bredde: 3330 mm
- Højde: 2581 mm
- Tagareal: 17,4 kvm
- Tag hældning: 15°
- Grundareal: 14,95 kvm
- Gulvareal: 9,74 kvm + 4,9 kvm terrasse kvm
- Tagets bæreevne: 95 kg/kvm
- Træ / vægtykkelse: 28 mm
Forpakning
- Mål: - L 4600 x B 1200 x H 610 mm - 1100 kg
Læs mere