Havehus 10 kvm

De oprindelige havehuse var på 10 kvm. Nu kan du imidlertid få dem i mange størrelser, men derfor behøver du ikke nødvendigvis bygge endnu et, der fylder hele haven. Jo mindre havehus du vælger, desto billigere bliver det, inkl. indretning og opvarmning. Vores små havehuse har en smart indretning, der passer til dig, der har behov for ekstra opbevaring, værksted, hobbyrum, sauna, arbejdsrum, hjemmefitness eller noget helt andet.

Ved at sælge havehuse som byggesæt kan vi holde prisen nede på et fornuftigt leje, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du kan vælge mellem flere forskellige modeller og designs: Med eller uden veranda, alle vinduer på samme væg eller spredt rundt om, enkelt og stilrent eller spækket med trædetaljer. Valget er dit. Alle vores hytter er fremstillede i træ af en høj kvalitet, er laftekonstruerede eller leveres i færdige vægsektioner. De sælges ubehandlede og er omfattet af en garanti.

Havehus 10 kvm – byggesæt klar til montering

Byggesættet leveres til kantstenen og indeholder alt træ, døre og vinduer med beslag, hængsler, skruer og søm samt tegninger og monteringsvejledning. Det er designet, så selv glade amatører kan samle hytten på få dage.

Du vælger selv farven på facaden samt tagbeklædningen, så havehuset matcher hovedhuset og de andre bygninger på grunden. Vores kundeserviceteam kommer gerne med gode råd, ligesom vores byggeeksperter besvarer dine spørgsmål, lige fra bestillingsprocessen, til hytten står klar til indflytning. Vi har været på markedet siden 2001 takket være vores mange tilfredse kunder, og vi har ingen intentioner om at stoppe lige foreløbig.

Læs mere