Udendørs sauna

Forkæl dig selv med en god spa-oplevelse derhjemme - byg en udendørs sauna med en dejlig saunahytte!

Tænker du også på at bygge en udendørs sauna med en dejlig saunahytte eller et saunahus? 

I store dele af Europa har vi gået i sauna

Læs mere

Det behøver ikke at være et avanceret projekt at bygge en saunahytte

Desværre bliver det for mange ved med at være en drøm at have en sauna udenfor, trods det, at drømmen meget nemt kan realiseres ved at købe en sauna som et byggesæt. Polhus leverer saunahuset i en pakke med alle dele, alt træet, døre, vinduer og – hvis kunden ønsker det – en saunaovn, enten elektrisk eller brændefyret. Saunabyggesættet er udformet således, at det kan opstilles efter manualens anvisninger, selv for kunder, som ikke tidligere har erfaring med at bygge et hus. Ellers står vores byggeeksperter klar til at hjælpe jer, og kan konsulteres pr. telefon og e-mail, indtil saunaen er blevet opført.

Stort udbud af saunahytter og saunahuse

Nogle gange er det største problem at vælge saunahytte/saunahus. Der er jo så mange forskellige modeller, størrelser, materialer og træsorter, store eller små vinduer, brændefyret eller elovn og en række forskelligt tilbehør. Måske vil man have en lille sauna, som hurtigt kan opvarmes, og hvor familien kan gå i sauna sammen nogle gange i løbet af sommeren, og som kan anvendes som et skur til terrassemøblerne om vinteren. Eller også vil man gerne have en stor saunahytte med tilhørende omklædningsrum/afslapningsrum, hvor man kan indbyde flere gæster, og måske en terrasse, hvor vennerne kan fortsætte afslapningen i et køligere klima end i saunaen. Måske passer det jer bedre at anskaffe et vildmarksbad, så I kan få jeres eget hjemmespa! Hvem ved, måske vil I ende med at tilbringe mere tid i og omkring saunahuset, end i boligen, når saunahuset er klart.

Meningen er, at kun fantasien sætter grænserne for jeres saunadrømme. Vi forsøger at have alt det, I behøver, fra saunahytte til ovn, skorsten, bænke, termometer og belysning.