Gratis fragt i hele Danmark!
Flere produktbilleder
Hurtige, frie og fleksible leverancer
Bestil huset på hjemmesiden og få det leveret til ejendommen! Vi har hurtige, frie og fleksible leverancer - så du kan begynde at samle dit drømmehus efter kun et par dage. Leverancen foregår med lastbiler med bagsmæk, der kører så tæt på din tomme vejflade som muligt. For at transportøren skal kunne levere til det ønskede sted, skal lastbilen være i stand til at ankomme uden forhindringer, og vejen skal tilpasses til tung trafik. Ellers løser vi det ved at levere varerne så tæt på området som muligt. Chaufføren vil hjælpe med at aflæse pakkerne med en håndvogn, så det er bare at komme i gang med byggeprojektet. Lettere boligkøb skal man kigge langt efter!
Takket være vores egen produktion har vi stort indblik og kontrol over alle produktionsstadier og det gælder også for valg af materialer. Vi er omhyggelige med at sikre, at alt materiale er af høj kvalitet og velegnet til deres respektive anvendelser. Vores færdige byggesæt undergår altid kvalitetskontrol, før de forlader fabrikken for at sikre, at indhold som vinduer, døre og træ lever op til vores høje standarder. Efter mange år i branchen har vi opnået en solid erfaring og ved, hvordan man vælger træ og byggematerialer med god holdbarhed. Ring til én af vores træhuseksperter, og de vil give dig gode råd om vinduer, trætykkelse, isolering og andre overvejelser.
Vores produkter er lavet af kvalitetssorteret gran fra Stora Enso, der er ideelt til byggekonstruktioner og kan tåle hårde klimaer. Gennem vores lange erfaring med træhuse har vi udviklet en sjette sans for trævalg. Derfor bruger vi træ fra skove med stabil og langsom vækst, hvilket giver et formstabilt og holdbart træ med tætte årringe. Derefter behandles det i et godt indemiljø af det nordlige Europas førende savværk og trætørrer. Vi tager naturligvis det fulde ansvar for tømmeret - skulle der mod forventning opstå skader, sender vi selvfølgelig nye trædele. Det er en garanti for at du vil være tilfreds og gerne vil handle hos os igen.

Sauna Timo

8,51 kvm

Timo er en hyggelig sauna i moderne design. Saunaen leveres i færdige vægelementer klar til en simpel montering.

Klik på "i" informationsikonet for at læse mere om tilbehøret.
27.990 kr
Inklusive moms
Selvfølgelig gratis fragt!
Lagerstatus:Lagervare
Leveringstid: 5 til 10 arbejdsdage
Anmod om tilbud
Ja
Angiv antal samt din e-mailadresse så kontakter vi dig inden for 1 time. Det er også muligt at ringe direkte på: 8980 3840

Mere information

  • Hyggelig sauna i moderne design
  • Leveres i færdige vægelementer klar til en simpel montering
  • Gør saunaen komplet med en eller flere af vores tilbehørspakker 

Den perfekte sauna som du nemt kan montere, og placere som du ønsker! 

Sauna Timo er en hyggelig sauna i moderne stil. Saunaen er ca. 6 kvm indvendig (2 x 3 m) og har desuden en overdækket terrasse. I kan nemt være 7-8 personer i saunaen, uden det bliver trangt. Saunaen har en bærende ramme af færdige vægelementer, hvilket indebærer, at væggene er præmonterede med udvendige paneler. Saunaen er derfor meget nem at montere efter forskrifterne i brugsanvisningen. 

Blandt vores tilbehørspakker kan du færdiggøre saunaen indvendigt med den kvalitet paneler, du ønsker. Vi tilbyder el- eller asp-paneler som tilvalg. Du kan også tilkøbe en brænde- eller el-pakke til opvarmning og vælge en tagbeklædning, som passer dine saunadrømme. Saunaen Timo er en perfekt sauna, der indbyder til mange hyggelige stunder!

Manualer og tegninger - Download og udskriv

Specifikationer

Mål & specifikationer
- Længde: 3780 mm
- Bredde: 2300 mm
- Højde: 2800 mm
- Grundareal: 8,51 kvm
- Tagareal: 21,6 kvm
- Taghældning: 22°
- Tag bæreevne: 250 kg/kvm
Læs mere