Om Polhus

Polhus har en markedsposition som en af de stærkeste og hurtigst voksende varemærker inden for e-handel af træhuse i Norden. Vi sælger hytter, havehuse, saunaer, legehuse af eget design, og meget mere i hele Norden. Vi har hovedkontor i Malmø og back-office i Tallinn (Estland), hvor vi har vores produktion. 

Vi, som arbejder hos Polhus, har mange års erfaring med produktion, kvalitetsstyring, logistik og kundeservice. Polhus blev grundlagt i 2001, og har specialiseret sig i hytter, havehuse, skure, fritidshuse, saunaer, garager, carporte, lysthuse, pavilloner, udendørs toiletter og legehuse. Vores produkter produceres enten svalehalesamlede eller som byggeelementer. Hos os får du hjælp, hvis du selv vil bygge, og med vores brede sortiment hos Polhus, har vi noget, som passer til alle.


Produktionen

Produktionen finder sted i Baltikum, og styres af erfarne medarbejdere fra Skandinavien. Vi arbejder for at kunne levere husbyggesæt af høj kvalitet til overkommelige priser. Råvarerne kommer fra kendte, internationale leverandører, som garanterer en høj og konsistent kvalitet i de aftalte mængder på den aftalte leveringsdag.