Om Polhus

Polhus har positioneret sig, som en af de stærkeste og hurtigst voksenede varemærker indenfor e-handel af træhuse i Europa. Vi sælger hytter, saunaer, havehuse, legehuse og meget mere. Vores hovedkontor ligger i Malmø, Sverige, og vi har lager i Estland, hvor vi også har vores produktion.

Polhus blev grundlagt 2001 i Mora, og vi har specialiseret os i træhuse. Vores produkter produceres som laftekonstruktioner eller byggeelementer for nem og hurtig montering. Udover træhuse finder du også højkvalitets drivhuse, vildmarksbade og indvendige saunarum i vores sortiment.

Produktionen

Produktionen foregår i Baltikum og styres af erfarne medarbejdere fra Skandinavien. Vi arbejder for at kunne levere husbyggesæt i god kvalitet og høj værdi til fordelagtige priser. Råvarerne kommer fra kendte, internationale leverandører, der garanterer en høj og jævn kvalitet.

Nu ekspanderer vi til flere europæiske lande, og vi leverer i dag til alle skandinaviske lande samt Finland Tyskland, Frankrig og Østrig. I 2020 leverede vi hele 7063 ordrer til mange tilfredse kunder i de forskellige lande.

polhus houses

Vi der arbejder hos Polhus

Vi der arbejder hos Polhus har mange års erfaring i produktion, kvalitetsstyring, logistik og kundeservice. Via vores omstillinger, kommer I i kontakt med vores dygtige kundeservicemedarbejdere og sælgere, samt vores byggetekniske rådgivning. Hos os får du hjælp, hvis du selv vil bygge, og Polhus' brede sortiment har noget, der passer til alle!

Oscar Troedson
CEO
Anton Troedson
CMO
Adam Uvgård
Supply Chain Manager
Håkan Andersson
Product Development Manager/COO
Leonora Larsen
Customer Service Team Leader
Jennifer Nilsson
Country Manager Germany
Matilda Ericsson
Content Manager
Peter Stefansson
Sales & Customer Service
Emma Andersson
Logistics Assistent