Transport og leveringsvilkår

Leveringsvilkår 

Leveringen finder sted til kundens leveringsadresse. Hos Polhus tilbyder vi altid fri fragt. Normalt kan leveringen finde sted omgående fra vores lager. Leveringen planlægges i løbet af 10 arbejdsdage, hvis varen er på lager. Vi forbeholder os ret til at fraskrive os fra al erstatning til kunden, hvad angår forsinkede leveringer. 

Ved levering til øer uden en fast vejforbindelse, løber der fragtomkostninger på. Du vil få anvist den ekstra omkostning, efter du har udført bestillingen. 

Det er dit ansvar som kunde at tilslutningsvejen til din leveringsadresse tillader tunge køretøjer. Ved bekræftelsen af bestillingen garanterer du som kunde at der er blevet indhentet de nødvendige tilladelser fra vejforeningen, og at den transport, som bruges ved leveringen er tilladt på vejen, hvad angår fremkommelig og bæredygtighed. 

Vores biler kører så tæt på din leveringsadresse som muligt, og læsser din levering af, vi tilbyder ikke at bære leveringen til dig. Generelt gælder det, at aflæsningen ved leveringen indebærer, at varen flyttes fra transportkøretøjet til et sted inden for rækkevidde for transportkøretøjet (for en kranvogn maks. 10 meter). 

Polhus samarbejder med kendte speditionsvirksomheder, som garanterer hurtige leveringer til alle byer i Danmark. 

Smart package: En del af vores produkter er såkaldte smart packages, og kan leveres med lastbil med baglift. Chaufføren læsser selv godset af hos jer. Aflæsningen finder sted med en palletruck (gælder for Danmark, undtagen øerne).  

Produkter, hvor det er nødvendigt at levere med kranvogne, aflæsses i direkte tilslutning til aflæsningspladsen på din adresse.

Garanti Polhus AB står for eventuelle fejl eller skader, som bliver opdaget i forbindelse med, at produkterne pakkes ud. De beskadigede dele erstattes med nye uden omkostninger.