Vildmarksbad

Flere og flere danskere skaffer sig et vildmarksbad og udespa. At hoppe ned i et varmt bad under åben himmel giver en livskvalitet, der er svær at sætte ord på. Dog, er dette en kvalitet vi kan gøre til virkelighed! Hvem behøver en swimmingpool, når man kan købe et vildmarksbad i træ og plast til en væsentlig lavere pris?

Vildmarksbad - færdigmonteret

En stor fordel ved et ildopvarmet bad er, at det ikke skal tilkobles strøm. Alt du behøver er nogle stykker ved og noget vand, hvilket betyder at badet kan sættes op næsten hvor som helst. Et moderne ildopvarmet vildmarksbad opvarmes hurtigt og har et lille vedforbrug. Vores vildmarksbade er desuden af exceptionel kvalitet, de er nemme at vedligeholde, hygiejniske og slidstærke. Du vil få glæde af et Polhus vildmarksbad i mange år.

Vildmarksbad med velovervejet materialevalg

Vi stræber altid efter at bruge materialer af højeste kvalitet, der garanterer langvarig holdbarhed og minimal vedligeholdelse. To materialer, der ofte anvendes i vores vildmarksbade, er Thermowood og glasfiber:

Thermowood: Vores vildmarksbade er ofte fremstillet med Thermowood, en behandlede træsort, der har gennemgået en højtemperaturproces. Dette resulterer i et træ, der er mere modstandsdygtigt over for råd, svamp og insekter, hvilket er af afgørende betydning for vildmarksbade, der udsættes for fugt og temperaturvariationer. Thermowood er også kendt for sin naturlige skønhed og behagelige overflade.

Glasfiberkar: Mange af vores vildmarksbade er udstyret med glasfiberkar, der tilbyder en række fordele. Glasfiber er ekstremt holdbart, let at rengøre og har fremragende isoleringsegenskaber, der holder vandet varmt længere. Derudover er glasfiberkar normalt lettere at vedligeholde end traditionelle materialer.