Sommerhus

Tænker du på at bygge et sommerhus? Det behøver ikke være uopnåelig drøm at have jeres egen bjælkehytte - se vores store udbud af sommerhuse og bjælkehytter.

Flygt fra hverdagens stress og krav, og få et andet hjem, en fritidsbolig. At have et andet hyggeligt hjem, at bo nær ved naturen, skoven, havet eller med marker til alle sider, dyrke sine egne grøntsager, indånde frisk luft og høre bruset fra havet eller suset fra skovens træer. Ville det ikke være skønt at høre fuglene kvidre, når du vågner om morgenen? Det er muligt med nogle af vores byggesæt med fritidshuse. Du får et monteringsklart fritidshus, hvilket er meget billigere end at købe et færdigt fritidshus, men meget nemmere end at bygge hytten selv helt fra grunden.

Størrelsen af sommerhuset

Vores sommerhuse fås i forskellige størrelser og variationer, fra 21 kvm til ca. 100 kvm, alt efter jeres behov. Vælg den model, som passer jer bedst, med eller uden veranda, meget eller lidt lysindfald osv. Vælg de døre og vinduer, I gerne vil have, blandt vores tilbehør, når I køber jeres fritidshus.

Sommerhuse - Monteringsklare byggesæt

Et byggesæt med et sommerhus fra Polhus er et kvalitetsprodukt, som er nemt at montere, og som leveres umalet i et byggesæt med alt det, du behøver, for at montere dit andet hjem, din tilflugtsplads. At bygge et fritidshus er meget nemmere, end du tro!