Gratis fragt i hele Danmark!
Flere produktbilleder
Hurtige, frie og fleksible leverancer
Bestil huset på hjemmesiden og få det leveret til ejendommen! Vi har hurtige, frie og fleksible leverancer - så du kan begynde at samle dit drømmehus efter kun et par dage. Leverancen foregår med lastbiler med bagsmæk, der kører så tæt på din tomme vejflade som muligt. For at transportøren skal kunne levere til det ønskede sted, skal lastbilen være i stand til at ankomme uden forhindringer, og vejen skal tilpasses til tung trafik. Ellers løser vi det ved at levere varerne så tæt på området som muligt. Chaufføren vil hjælpe med at aflæse pakkerne med en håndvogn, så det er bare at komme i gang med byggeprojektet. Lettere boligkøb skal man kigge langt efter!
Takket være vores egen produktion har vi stort indblik og kontrol over alle produktionsstadier og det gælder også for valg af materialer. Vi er omhyggelige med at sikre, at alt materiale er af høj kvalitet og velegnet til deres respektive anvendelser. Vores færdige byggesæt undergår altid kvalitetskontrol, før de forlader fabrikken for at sikre, at indhold som vinduer, døre og træ lever op til vores høje standarder. Efter mange år i branchen har vi opnået en solid erfaring og ved, hvordan man vælger træ og byggematerialer med god holdbarhed. Ring til én af vores træhuseksperter, og de vil give dig gode råd om vinduer, trætykkelse, isolering og andre overvejelser.
Vores produkter er lavet af kvalitetssorteret gran fra Stora Enso, der er ideelt til byggekonstruktioner og kan tåle hårde klimaer. Gennem vores lange erfaring med træhuse har vi udviklet en sjette sans for trævalg. Derfor bruger vi træ fra skove med stabil og langsom vækst, hvilket giver et formstabilt og holdbart træ med tætte årringe. Derefter behandles det i et godt indemiljø af det nordlige Europas førende savværk og trætørrer. Vi tager naturligvis det fulde ansvar for tømmeret - skulle der mod forventning opstå skader, sender vi selvfølgelig nye trædele. Det er en garanti for at du vil være tilfreds og gerne vil handle hos os igen.

Sauna Olli

Flere produktbilleder
Referencebilleder fra vores kunder
4 kvm

Lille hyggelig sauna på 4kvm med store vinduer. Leveres som færdigt byggesæt – inklusive flotte bænke i asp!

Klik på "i" informationsikonet for at læse mere om tilbehøret.
20.990 kr
Inklusive moms
Selvfølgelig gratis fragt!
Lagerstatus:Bestillingsvare
Leveringstid: 3 til 4 uger
Anmod om tilbud
Ja
Angiv antal samt din e-mailadresse så kontakter vi dig inden for 1 time. Det er også muligt at ringe direkte på: 8980 3840

Mere information

”Lys og luftig” plejer der at stå i boligannoncer, og det kan i hvert fald også bruges til at markedsføre denne sauna. Lille og kompakt i kombination med et stort lysindfald med vinduer i tre af de fire vægge giver et meget indbydende førstehåndsindtryk. Saunaen på 4 kvm er et rum til trivsel og omgang med familie eller venner.

Træet er gennemgående af høj kvalitet, og det samme gør sig gældende for vinduet af hærdet isoleringsglas. I monterer selv saunaen uden problemer, så snart I har bestemt, hvor den skal stå og I have udjævnet underlaget. Den kan spejlvendes efter behov, så dør og vinduer er præcis der, hvor I helst vil have dem. Skruer, søm, 2 stk. saunabænke, rygstøtter og raster i asp er inkluderet i pakken, og tagbrædder. Så skal der vælges tagbelægning og farve på bygningen. Og så til det evige saunaspørgsmål – el eller brændefyret. Dette byggeprojekt kommer I ikke til at fortryde.

Man kan spejlvende saunaen (man kan vælge, hvilken side vinduet placeres, men så skal forsiden spejlvendes).

Specifikationer

Mål & specifikationer
- Ydermål: 4 kvm
- Totalhøjde: 2392 mm, væghøjde 2092 mm
Inkluderet ved levering
- Ramme: Planhøvlede og svalehalesamlede vægprofiler 44 x 135 mm
- Gulv: 28 mm brædder på gulvbjælker 43 x 90 mm
- Tag: 19 mm høvlede tagbrædder på tagåse 43 x 140 mm
- Dør: 690 x 1900 mm, inkl. håndtag og rundt vindue af isoleringsglas
- Vindue 1: 2 stk. 875 x 1700 mm, panoramavindue med hærdet isoleringsglas, kan ikke åbnes
- Vindue 2: 905 x 500 mm, isoleringsglas, som kan åbnes
- Saunabænke: 2 stk. i asp
- Ryglæn: Materiale asp
- Skørter: Materiale asp
- Skruer & søm: Medfølger
- Yderbelægning som underlagspap, tagpap,shingel eller tagplader: Medfølger ikke
- Saunapakke: Medfølger ikke
Mål & specifikationer
- Længde: 2350 mm Bredde
- Højde: 2392 mm
- Gulvareal: 4 kvm
- Bygningsareal: 4,86 kvm
- Tagareal: 7 kvm
- Taghældning: 3,8°
- Tagets bæredygtighed: 200 kg/kvm
- Træ-/vægtykkelse: 44 mm
- Emballage Mål: L 2350 x B 1200 x H 770 mm - Vægt 600 kg
Læs mere