Gratis fragt i hele Danmark!
Flere produktbilleder
Hurtige, frie og fleksible leverancer
Bestil huset på hjemmesiden og få det leveret til ejendommen! Vi har hurtige, frie og fleksible leverancer - så du kan begynde at samle dit drømmehus efter kun et par dage. Leverancen foregår med lastbiler med bagsmæk, der kører så tæt på din tomme vejflade som muligt. For at transportøren skal kunne levere til det ønskede sted, skal lastbilen være i stand til at ankomme uden forhindringer, og vejen skal tilpasses til tung trafik. Ellers løser vi det ved at levere varerne så tæt på området som muligt. Chaufføren vil hjælpe med at aflæse pakkerne med en håndvogn, så det er bare at komme i gang med byggeprojektet. Lettere boligkøb skal man kigge langt efter!
Takket være vores egen produktion har vi stort indblik og kontrol over alle produktionsstadier og det gælder også for valg af materialer. Vi er omhyggelige med at sikre, at alt materiale er af høj kvalitet og velegnet til deres respektive anvendelser. Vores færdige byggesæt undergår altid kvalitetskontrol, før de forlader fabrikken for at sikre, at indhold som vinduer, døre og træ lever op til vores høje standarder. Efter mange år i branchen har vi opnået en solid erfaring og ved, hvordan man vælger træ og byggematerialer med god holdbarhed. Ring til én af vores træhuseksperter, og de vil give dig gode råd om vinduer, trætykkelse, isolering og andre overvejelser.
Vores produkter er lavet af kvalitetssorteret gran fra Stora Enso, der er ideelt til byggekonstruktioner og kan tåle hårde klimaer. Gennem vores lange erfaring med træhuse har vi udviklet en sjette sans for trævalg. Derfor bruger vi træ fra skove med stabil og langsom vækst, hvilket giver et formstabilt og holdbart træ med tætte årringe. Derefter behandles det i et godt indemiljø af det nordlige Europas førende savværk og trætørrer. Vi tager naturligvis det fulde ansvar for tømmeret - skulle der mod forventning opstå skader, sender vi selvfølgelig nye trædele. Det er en garanti for at du vil være tilfreds og gerne vil handle hos os igen.

Sauna Jussi

Flere produktbilleder
Referencebilleder fra vores kunder
Jussi 4 kvm

Det er den rene drøm for mange at have deres egen sauna. Hvis man er ude efter en mere enkel sauna i en handy størrelse, med et tidløst design, som desuden passer til alle grunde, er vores Jussi sauna en meget god kandidat. Jussi leveres som færdigt byggesæt – inklusive pæne saunabænke i asp.

Klik på "i" informationsikonet for at læse mere om tilbehøret.
15.990 kr
Inklusive moms
Selvfølgelig gratis fragt!
Lagerstatus:Lagervare
Leveringstid: 4 til 8 arbejdsdage
Anmod om tilbud
Ja
Angiv antal samt din e-mailadresse så kontakter vi dig inden for 1 time. Det er også muligt at ringe direkte på: 8980 3840

Mere information

Det er den rene drøm for mange at have deres egen sauna. Hvis man er ude efter en mere enkel sauna i en handy størrelse, med et tidløst design, som desuden passer til alle grunde, er vores Jussi sauna en meget god kandidat. Med den handy størrelse er den både nem at placere og montere. Med det store vindue bliver lysindfaldet stort og udsigten fantastisk, samtidig med at det næsten føles som om man er i en udendørs sauna (bortset fra temperaturforskellen). For at give dig en ekstra stor mulighed for at tilpasse både saunaen og udsigten efter dine ønsker, kan man selv vælge, hvor man vil placere vinduet. Hvis vinduet spejlvendes, spejlvendes forsiden også.

Jussi leveres i et færdigt byggesæt, hvilket gør, at man både sparer penge og får alle materialerne i én pakke. Saunabænke, skørter og ryglæn er inkluderet, så man behøver ikke tænke på noget som helst. Man slipper endda for at skulle bekymre sig om, hvilke lægter man skal anvende, hvilket ofte kan være kompliceret, når man bygger sin sauna. Ved hjælp af den medfølgende manual kan bygges af såvel nybegyndere som folk med tidligere byggeerfaring. Tagbeklædning som shingel er ikke inkluderet i leveringen, men kan tilkøbes. 

Simplificeret hjemmelevering: Lastbil med baglift, aflæsning finder sted med en palletruck.
(gælder for Sverige, undtagen øerne)

Specifikationer

Specifikation, inkluderet i leveringen
- Gulvareal: 4 kvm
- Totalhøjde: 2392 mm, væghøjde indre - 2092 mm, taghøjde indre - tagryg 2228 mm.
- Ramme: Planhøvlede og svalehalesamlede vægprofiler 34 x 135 mm.
- Gulv: 19 mm høvlede brædder på gulvbjælker 43 x 90 mm.
- Tag: 19 mm høvlede brædder på tagåse 43 x 140 mm.
- Dør: 690 x 1900 mm, med rundt vindue af isoleringsglas.
- Vindue 1: 565 x 1700 mm, panoramavindue med hærdet isoleringsglas, kan ikke åbnes.
- Vindue 2: 905 x 500 mm, isoleringsglas, der kan åbnes.
- Saunabænk: 2 stk. i asp
- Ryglæn: Materiale asp
- Skørter: Materiale asp
- Skruer & søm: Medfølger.
- OBS: Yderbelægning som underlagspap, tagpap, shingel og tagplader er ikke inkluderet.
- Saunapakke: Ikke inkluderet.
- Spejlvending: Man kan spejlvende saunaen (man kan vælge, hvilken side vinduet placeres, men så skal forsiden spejlvendes).
- Skruer & søm: Inkluderet.
- Emballage Mål: L 2400 x B 1200 x H 720 mm. Vægt
Læs mere