Gratis fragt i hele Danmark!
Flere produktbilleder
Hurtige, frie og fleksible leverancer
Bestil huset på hjemmesiden og få det leveret til ejendommen! Vi har hurtige, frie og fleksible leverancer - så du kan begynde at samle dit drømmehus efter kun et par dage. Leverancen foregår med lastbiler med bagsmæk, der kører så tæt på din tomme vejflade som muligt. For at transportøren skal kunne levere til det ønskede sted, skal lastbilen være i stand til at ankomme uden forhindringer, og vejen skal tilpasses til tung trafik. Ellers løser vi det ved at levere varerne så tæt på området som muligt. Chaufføren vil hjælpe med at aflæse pakkerne med en håndvogn, så det er bare at komme i gang med byggeprojektet. Lettere boligkøb skal man kigge langt efter!
Takket være vores egen produktion har vi stort indblik og kontrol over alle produktionsstadier og det gælder også for valg af materialer. Vi er omhyggelige med at sikre, at alt materiale er af høj kvalitet og velegnet til deres respektive anvendelser. Vores færdige byggesæt undergår altid kvalitetskontrol, før de forlader fabrikken for at sikre, at indhold som vinduer, døre og træ lever op til vores høje standarder. Efter mange år i branchen har vi opnået en solid erfaring og ved, hvordan man vælger træ og byggematerialer med god holdbarhed. Ring til én af vores træhuseksperter, og de vil give dig gode råd om vinduer, trætykkelse, isolering og andre overvejelser.
Vores produkter er lavet af kvalitetssorteret gran fra Stora Enso, der er ideelt til byggekonstruktioner og kan tåle hårde klimaer. Gennem vores lange erfaring med træhuse har vi udviklet en sjette sans for trævalg. Derfor bruger vi træ fra skove med stabil og langsom vækst, hvilket giver et formstabilt og holdbart træ med tætte årringe. Derefter behandles det i et godt indemiljø af det nordlige Europas førende savværk og trætørrer. Vi tager naturligvis det fulde ansvar for tømmeret - skulle der mod forventning opstå skader, sender vi selvfølgelig nye trædele. Det er en garanti for at du vil være tilfreds og gerne vil handle hos os igen.

Sauna Jorma

Flere produktbilleder
Referencebilleder fra vores kunder
4 kvm

Lys og luftvig svalehalesamlet sauna med to vinduer – leveres med fine saunabænke i asp.

Klik på "i" informationsikonet for at læse mere om tilbehøret.
18.990 kr
Inklusive moms
Selvfølgelig gratis fragt!
Lagerstatus:Lagervare
Leveringstid: 4 til 8 arbejdsdage
Anmod om tilbud
Ja
Angiv antal samt din e-mailadresse så kontakter vi dig inden for 1 time. Det er også muligt at ringe direkte på: 8980 3840

Mere information

Jorma er en meget værdsat sauna, for trods den lave pris har vi ikke slækket på kvaliteten eller udseendet. Hele bygningen er et svalehalesamlet saunarum på 4 kvm med to fritstående vinduer (hvoraf et kan åbnes) og et lille vindue i yderdøren, så samlet giver de en lys og frisk følelse. Saunaen har plads til to bænke i længden, så rummet udnyttes maksimalt.

Saunaen leveres i et byggesæt, og sættes nemt sammen på stedet. Pakken inkluderer saunabænke, ryglæn og skørter. Kunden kan selv vælge saunapakken, el eller brændefyret, tagbelægning og farve på den svalehalesamlede bygning efter egen idé og smag.

Man kan spejlvende saunaen (man kan vælge, hvilken side vinduet placeres, men så skal forsiden spejlvendes).

Specifikationer

Mål & specifikationer
- Længde: 2350 mm
- Bredde: 2070 mm
- Højde: 2392 mm
- Bygningsareal: 4,86 kvm
- Gulvareal: 4 kvm
- Tagareal: 7 kvm
- Taghældning: 3,8°
- Tagets bæredygtighed: 200 kg/kvm Træ-/vægtykkelse
- Emballage Mål: L 2350 mm x B 1200 mm x H 770 mm - Vægt 600 kg
Specifikation, inkluderet i leveringen
- Ydermål: 4 kvm
- Totalhøjde: 2392 mm, væghøjde indre 2093 mm Inkluderet ved levering
- Ramme: Planhøvlede og svalehalesamlede vægprofiler 44 x 135 mm
- Saunaens gulvbrædder: 28 mm på gulvbjælker 43 x 90 mm
- Tagbrædder: 21 mm høvlede tagbrædder på tagåse 43 x 140 mm
- Yderdør: 690 x 1930 mm, med rundt vindue af isoleringsglas
- Vindue 1: Dobbeltvindue 1750 x 765 mm, panoramavindue med hærdet isoleringsglas, kan ikke åbnes
- Vindue 2: 905 x 500 mm, isoleringsglas, der kan åbnes
- Saunabænk: 2 stk. i asp
- Ryglæn: Materiale asp
- Skørter: Materiale asp
- Skruer & søm: Medfølger
- Yderbelægning som underlagspap, tagpap,shingel eller tagplader: Medfølger ikke
- Saunapakke: Medfølger ikke
Læs mere