Gratis fragt i hele Danmark!
Flere produktbilleder
Hurtige, frie og fleksible leverancer
Bestil huset på hjemmesiden og få det leveret til ejendommen! Vi har hurtige, frie og fleksible leverancer - så du kan begynde at samle dit drømmehus efter kun et par dage. Leverancen foregår med lastbiler med bagsmæk, der kører så tæt på din tomme vejflade som muligt. For at transportøren skal kunne levere til det ønskede sted, skal lastbilen være i stand til at ankomme uden forhindringer, og vejen skal tilpasses til tung trafik. Ellers løser vi det ved at levere varerne så tæt på området som muligt. Chaufføren vil hjælpe med at aflæse pakkerne med en håndvogn, så det er bare at komme i gang med byggeprojektet. Lettere boligkøb skal man kigge langt efter!
Takket være vores egen produktion har vi stort indblik og kontrol over alle produktionsstadier og det gælder også for valg af materialer. Vi er omhyggelige med at sikre, at alt materiale er af høj kvalitet og velegnet til deres respektive anvendelser. Vores færdige byggesæt undergår altid kvalitetskontrol, før de forlader fabrikken for at sikre, at indhold som vinduer, døre og træ lever op til vores høje standarder. Efter mange år i branchen har vi opnået en solid erfaring og ved, hvordan man vælger træ og byggematerialer med god holdbarhed. Ring til én af vores træhuseksperter, og de vil give dig gode råd om vinduer, trætykkelse, isolering og andre overvejelser.
Vores produkter er lavet af kvalitetssorteret gran fra Stora Enso, der er ideelt til byggekonstruktioner og kan tåle hårde klimaer. Gennem vores lange erfaring med træhuse har vi udviklet en sjette sans for trævalg. Derfor bruger vi træ fra skove med stabil og langsom vækst, hvilket giver et formstabilt og holdbart træ med tætte årringe. Derefter behandles det i et godt indemiljø af det nordlige Europas førende savværk og trætørrer. Vi tager naturligvis det fulde ansvar for tømmeret - skulle der mod forventning opstå skader, sender vi selvfølgelig nye trædele. Det er en garanti for at du vil være tilfreds og gerne vil handle hos os igen.

Sauna Paavo

Flere produktbilleder
Referencebilleder fra vores kunder
4+4 kvm

Rummelig sauna med to afdelinger og flere vinduer. Leveres som færdigt byggesæt – inklusive flotte bænke i asp!

Klik på "i" informationsikonet for at læse mere om tilbehøret.
30.490 kr
Inklusive moms
Selvfølgelig gratis fragt!
Lagerstatus:Bestillingsvare
Leveringstid: 3 til 4 uger
Anmod om tilbud
Ja
Angiv antal samt din e-mailadresse så kontakter vi dig inden for 1 time. Det er også muligt at ringe direkte på: 8980 3840

Mere information

At gå i sauna er en dejlig og behagelig måde at holde sig ren på. Det behøver hverken være et stort eller dyrt projekt at bygge en sauna på jeres egen grund. Køb den hos Polhus. Vi har flere års erfaring og et bredt sortiment af byggesæt til saunaer af høj kvalitet. Med vores monteringsanvisninger og tegninger er det en nem måde at begynde at bygge jeres eget spa på.

Paavo er en populær sauna med to vinduer og to rum, et til selve saunaen og et omklædningsrum med en lille afdeling til afslapning, 4+4 kvm, plus et verandagulv. Træ, vinduer, døre, håndtag, saunabænk, ryglæn, skørter og øvrige detaljer er inkluderet. Når alt er klart, vælger kunden selv tagbelægningen og farven, så saunaen passer ind i miljøet. Mørk eller lys, plademetal, pap eller shingel.

Så er der kun saunaovnen tilbage. Det køber du også hos os. El eller brændefyret – det bestemmer du!

Man kan spejlvende saunaen (man kan vælge, hvilken side vinduet placeres, men så skal forsiden spejlvendes).

Specifikationer

Mål & specifikationer
- Ydermål: 4+4 kvm (to afdelinger)
- Totalhøjde: 2498 mm, væghøjde indre 2160 mm
Inkluderet ved levering
- Ramme: Planhøvlede og svalehalesamlede vægprofiler 44 x 135 mm
- Gulv: 28 mm brædder på gulvbjælker 43 x 90 mm
- Tag: 19 mm høvlede tagbrædder på tagås 70 x 140 mm
- Tagudhæng: Forside 500 mm, bagside 300 mm
- Yderdør: 890 mm x 1850 mm, inkl. lås, håndtag
- Saunadør: Glasdør, bronzefarvet 690 mm x 1900 mm
- Vindue 1: 1700 mm x 765 mm, panoramavindue med hærdet isoleringsglas, kan ikke åbnes
- Vindue 2: 905 mm x 500 mm, isoleringsglas, som kan åbnes
- Saunabænk: 2 stk. i asp
- Ryglæn: Materiale asp Skørter
- Skruer & søm: Medfølger
- Yderbelægning som underlagspap, tagpap,shingel eller tagplader: Medfølger ikke Saunapakke
Mål & specifikationer
- Længde: 4196 mm
- Bredde: 3595 mm
- Højde: 2498 mm
- Gulvareal: 8 kvm
- Bygningsareal: 15,08 kvm
- Tagareal: 13,82 kvm
- Taghældning: 7,4°
- Tagets bæredygtighed: 270 kg/kvm
- Træ-/vægtykkelse: 44 kvm
- Emballage Mål: L 2750 mm x B 1200 mm x H 840 mm - Vægt 1200 kg
Læs mere