Gratis fragt i hele Danmark!
Flere produktbilleder
Hurtige, frie og fleksible leverancer
Bestil huset på hjemmesiden og få det leveret til ejendommen! Vi har hurtige, frie og fleksible leverancer - så du kan begynde at samle dit drømmehus efter kun et par dage. Leverancen foregår med lastbiler med bagsmæk, der kører så tæt på din tomme vejflade som muligt. For at transportøren skal kunne levere til det ønskede sted, skal lastbilen være i stand til at ankomme uden forhindringer, og vejen skal tilpasses til tung trafik. Ellers løser vi det ved at levere varerne så tæt på området som muligt. Chaufføren vil hjælpe med at aflæse pakkerne med en håndvogn, så det er bare at komme i gang med byggeprojektet. Lettere boligkøb skal man kigge langt efter!
Takket være vores egen produktion har vi stort indblik og kontrol over alle produktionsstadier og det gælder også for valg af materialer. Vi er omhyggelige med at sikre, at alt materiale er af høj kvalitet og velegnet til deres respektive anvendelser. Vores færdige byggesæt undergår altid kvalitetskontrol, før de forlader fabrikken for at sikre, at indhold som vinduer, døre og træ lever op til vores høje standarder. Efter mange år i branchen har vi opnået en solid erfaring og ved, hvordan man vælger træ og byggematerialer med god holdbarhed. Ring til én af vores træhuseksperter, og de vil give dig gode råd om vinduer, trætykkelse, isolering og andre overvejelser.
Vores produkter er lavet af kvalitetssorteret gran fra Stora Enso, der er ideelt til byggekonstruktioner og kan tåle hårde klimaer. Gennem vores lange erfaring med træhuse har vi udviklet en sjette sans for trævalg. Derfor bruger vi træ fra skove med stabil og langsom vækst, hvilket giver et formstabilt og holdbart træ med tætte årringe. Derefter behandles det i et godt indemiljø af det nordlige Europas førende savværk og trætørrer. Vi tager naturligvis det fulde ansvar for tømmeret - skulle der mod forventning opstå skader, sender vi selvfølgelig nye trædele. Det er en garanti for at du vil være tilfreds og gerne vil handle hos os igen.

Sauna Hannu

Flere produktbilleder
9,96 kvm

Hannu er en dejlig sauna i moderne design. Saunaen leveres som et færdigt samlesæt – inklusive måltilpassede bænke i massiv gran!

Klik på "i" informationsikonet for at læse mere om tilbehøret.
33.990 kr
Inklusive moms
Selvfølgelig gratis fragt!
Lagerstatus:Bestillingsvare
Leveringstid: 1 til 2 uger
Anmod om tilbud
Ja
Angiv antal samt din e-mailadresse så kontakter vi dig inden for 1 time. Det er også muligt at ringe direkte på: 8980 3840

Mere information

  • Moderne sauna i gedigne materialer 
  • Vælg mellem 44 mm eller 70 mm vægtykkelse 
  • Gør saunaen perfekt med vores tilbehørspakker! 

En tømret sauna giver dig den helt rigtige fornemmelse af natur og miljø. 

Saunaen Hannu er en moderne klassiker, som kan fås med både 44 mm og 70 mm vægtykkelse. Indvendigt er saunaen noget større end vores tidligere modeller. Det fantastiske glasparti lukker naturen ind og giver et fantastisk lysindfald. Hytten på i alt 4,2 x 2,5 m har en veranda, hvor I kan hænge badekåberne, og hvor brændet kan opbevares. Måltilpassede bænke i massiv gran er inkluderet.

Vores populære træhytter er nemme at montere ved hjælp af vores tydelige vejledninger. Skulle der dukke spørgsmål op under arbejdet, kan du ringe til vores kundeservice og tale med vores byggetekniske eksperter. Vi tilbyder også en monteringspakke, hvis du ikke selv vil samle din sauna. Polarhus-håndværkere kommer hjem til dig og monterer saunaen, hvis du ønsker det. 

Du kan købe tilbehørspakker til saunaen: vi tilbyder både el- og træpakke samt tagbeklædning, tagrender og nedløbsrør og solcellepakke. Saunaen Hannu er en hyggelig hytte, hvor I kan nyde masser af varme stunder!

Manualer og tegninger - Download og udskriv

Specifikationer

Mål & specifikationer
- Længde: 2400 mm
- Bredde: 4150 mm
- Højde: 2498 mm
- Grundareal: 9,96 kvm
- Tagareal: 14,4 kvm
- Taghældning:
- Tag bæreevne: 250 kg/kvm
- Vægtykkelse: 44 mm i alt 70 mm
Læs mere