Gratis fragt i hele Danmark!
Flere produktbilleder
Hurtige, frie og fleksible leverancer
Bestil huset på hjemmesiden og få det leveret til ejendommen! Vi har hurtige, frie og fleksible leverancer - så du kan begynde at samle dit drømmehus efter kun et par dage. Leverancen foregår med lastbiler med bagsmæk, der kører så tæt på din tomme vejflade som muligt. For at transportøren skal kunne levere til det ønskede sted, skal lastbilen være i stand til at ankomme uden forhindringer, og vejen skal tilpasses til tung trafik. Ellers løser vi det ved at levere varerne så tæt på området som muligt. Chaufføren vil hjælpe med at aflæse pakkerne med en håndvogn, så det er bare at komme i gang med byggeprojektet. Lettere boligkøb skal man kigge langt efter!
Takket være vores egen produktion har vi stort indblik og kontrol over alle produktionsstadier og det gælder også for valg af materialer. Vi er omhyggelige med at sikre, at alt materiale er af høj kvalitet og velegnet til deres respektive anvendelser. Vores færdige byggesæt undergår altid kvalitetskontrol, før de forlader fabrikken for at sikre, at indhold som vinduer, døre og træ lever op til vores høje standarder. Efter mange år i branchen har vi opnået en solid erfaring og ved, hvordan man vælger træ og byggematerialer med god holdbarhed. Ring til én af vores træhuseksperter, og de vil give dig gode råd om vinduer, trætykkelse, isolering og andre overvejelser.
Vores produkter er lavet af kvalitetssorteret gran fra Stora Enso, der er ideelt til byggekonstruktioner og kan tåle hårde klimaer. Gennem vores lange erfaring med træhuse har vi udviklet en sjette sans for trævalg. Derfor bruger vi træ fra skove med stabil og langsom vækst, hvilket giver et formstabilt og holdbart træ med tætte årringe. Derefter behandles det i et godt indemiljø af det nordlige Europas førende savværk og trætørrer. Vi tager naturligvis det fulde ansvar for tømmeret - skulle der mod forventning opstå skader, sender vi selvfølgelig nye trædele. Det er en garanti for at du vil være tilfreds og gerne vil handle hos os igen.

Sauna Kivi

Flere produktbilleder
Referencebilleder fra vores kunder
4+4 kvm

Svalehalesamlet sauna med store vinduer og to rum. Leveres som færdigt byggesæt – inklusive dejlige saunabænke i asp.

Klik på "i" informationsikonet for at læse mere om tilbehøret.
29.990 kr
Inklusive moms
Selvfølgelig gratis fragt!
Lagerstatus:Bestillingsvare
Leveringstid: 3 til 4 uger
Anmod om tilbud
Ja
Angiv antal samt din e-mailadresse så kontakter vi dig inden for 1 time. Det er også muligt at ringe direkte på: 8980 3840

Mere information

Endnu en dejlig sauna med svalehalesamlede vægge. 4 kvm sauna og et lige så stort afslapningsrum/omklædningsrum med direkte adgang. Udenfor er der en terrasse, så du kan nyde de lyse sommernætter.

Dette saunabyggesæt kan spejlvendes, så vinduerne placeres lige netop der, hvor I gerne vil have dem, og vinduerne er centrale for denne model. I saunarummet er der et 170 cm højt panoramavindue, som giver en fascinerende nærhed til naturen. At sidde i den behagelige varme i saunaen og piske sig selv med birkeris for at få blodcirkulationen i gang, samtidig med at man kigger på efterårsstorme eller snedriver fra første parket giver en behagelig følelse, der er svær at hamle op med.

Uanset om man vælger en brændefyret sauna eller en elovn, er Kivi et godt valg. Da træværket leveres umalet, kan man selv vælge farve og nuance. Tagbelægningen medfølger heller ikke, men da taget er fladt, er det nemt at lægge tagplader, pap eller shingel. Der medfølger 2 stk. saunabænke, ryglæn og skørter i asp.

Man kan spejlvende saunaen (man kan vælge, hvilken side vinduet placeres, men så skal forsiden spejlvendes).

Specifikationer

Mål
- Yderside: 4 + 4 kvm (to rum)
- Totalhøjde: 2498 mm,
- Indre væghøjde: 2160 mm
Inkluderet i levering
- Ramme: Planhøvlede og svalehalesamlede vægprofiler 44 x 135 mm
- Gulv: 28 mm brædder på gulvbjælker 43 x 90 mm
- Tag: 19 mm høvlede brædder på tagåse 70 x 140 mm
- Tagoverhæng: Forside 500 mm, bagside 300 mm
- Yderdør: 890 x 1850 mm, inkl. lås, håndtag, rundt vindue
- Saunadør: Glasdør, bronzefarvet 690 x 1900 mm, inkl. håndtag
- Vindue 1: 2 stk. 875 x 1700 mm, panoramavindue med hærdet isoleringsglas, kan ikke åbnes
- Vindue 2: 905 x 500 mm, isoleringsglas, der kan åbnes
- Saunabænke: 2 stk. i asp
- Ryglæn: Materiale asp
- Skørter: Materiale asp
- Skruer & søm: Medfølger
- Yderbelægning som underlagspap, tagpap,shingel eller tagplader: Ikke inkluderet
- Saunapakke: Ikke inkluderet
Mål & specifikationer
- Længde: 4196 mm Bredde
- Højde: 2498 mm
- Gulvareal: 8,38 kvm
- Bygningsareal: 15,08 kvm
- Tagareal: 13,82 kvm
- Taghældning: 7,4°
- Tagets bæredygtighed: 270 kg/kvm
- Træ-/vægtykkelse: 44 kvm
- Emballage Mål: L 4750 x B 1200 x H 820 mm - Vægt 1200 kg
Læs mere