Gratis fragt i hele Danmark!
Flere produktbilleder
Hurtige, frie og fleksible leverancer
Bestil huset på hjemmesiden og få det leveret til ejendommen! Vi har hurtige, frie og fleksible leverancer - så du kan begynde at samle dit drømmehus efter kun et par dage. Leverancen foregår med lastbiler med bagsmæk, der kører så tæt på din tomme vejflade som muligt. For at transportøren skal kunne levere til det ønskede sted, skal lastbilen være i stand til at ankomme uden forhindringer, og vejen skal tilpasses til tung trafik. Ellers løser vi det ved at levere varerne så tæt på området som muligt. Chaufføren vil hjælpe med at aflæse pakkerne med en håndvogn, så det er bare at komme i gang med byggeprojektet. Lettere boligkøb skal man kigge langt efter!
Takket være vores egen produktion har vi stort indblik og kontrol over alle produktionsstadier og det gælder også for valg af materialer. Vi er omhyggelige med at sikre, at alt materiale er af høj kvalitet og velegnet til deres respektive anvendelser. Vores færdige byggesæt undergår altid kvalitetskontrol, før de forlader fabrikken for at sikre, at indhold som vinduer, døre og træ lever op til vores høje standarder. Efter mange år i branchen har vi opnået en solid erfaring og ved, hvordan man vælger træ og byggematerialer med god holdbarhed. Ring til én af vores træhuseksperter, og de vil give dig gode råd om vinduer, trætykkelse, isolering og andre overvejelser.
Vores produkter er lavet af kvalitetssorteret gran fra Stora Enso, der er ideelt til byggekonstruktioner og kan tåle hårde klimaer. Gennem vores lange erfaring med træhuse har vi udviklet en sjette sans for trævalg. Derfor bruger vi træ fra skove med stabil og langsom vækst, hvilket giver et formstabilt og holdbart træ med tætte årringe. Derefter behandles det i et godt indemiljø af det nordlige Europas førende savværk og trætørrer. Vi tager naturligvis det fulde ansvar for tømmeret - skulle der mod forventning opstå skader, sender vi selvfølgelig nye trædele. Det er en garanti for at du vil være tilfreds og gerne vil handle hos os igen.

Havehus Resö

Flere produktbilleder
8,37 kvm i byggeelementer

Havehus Resö er noget udover det sædvanlige. Panoramavinduet skaber en utrolig rummelighed i det lille havehus.

Klik på "i" informationsikonet for at læse mere om tilbehøret.
21.990 kr
Inklusive moms
Selvfølgelig gratis fragt!
Lagerstatus:Lagervare
Leveringstid: 4 til 8 arbejdsdage
Anmod om tilbud
Ja
Angiv antal samt din e-mailadresse så kontakter vi dig inden for 1 time. Det er også muligt at ringe direkte på: 8980 3840

Mere information

Gæsterum, skur, legehus, atelier eller et blot et ekstra rum. Et havehus kan have mange anvendelsesmuligheder. Denne model med de store panoramavinduer føles mere som et fritstående uderum end et hus.

Havehuset sælges som et byggesæt, men bliv ikke afskrækket af det. Det er nemt at forvandle vægsektionerne til et færdigt hus, og det er ikke nødvendigt med tidligere erfaring. Overfladen jævnes ud og gruses, der sættes murblokke som stolper og lægter på 45 x 90 mm lægges som løsholter. Derefter rejses huset. I byggesættet er der inkluderet gulvbjælker, brædder til gulv og tag, dør, vinduer, søm og skruer samt vægelementer og monteringsanvisning.

Farve og yderbelægning til taget er ikke inkluderet i byggesættet. Isolering er heller ikke inkluderet, hvis I vil have mulighed for at varme hytten op året rundt, uden at gå fallit af elregningerne. Heldigvis er det nemt at isolere og lægge tag på dette huset, og da det er så lille, er det heller ikke særlig dyrt.

Manualer og tegninger - Download og udskriv

Specifikationer

Inkluderet i leveringen
- Vægsektioner: færdige, uisolerede vægsektioner med vindpap, vægelementerne har 18 mm lodrette panelbrædder med 70 mm lægter (klar til isolering)
- Gulv: 19 mm høvlede brædder på gulvåse 45 x 90 mm
- Tag: 19 mm høvlede brædder på tagåse 45 mm x 140 mm
- Dør: 1 stk. 905 x 1930 mm, inkl. lås, håndtag og rundt vindue
- Vindue 1 & 2: 980 mm x 1800 mm
- Vindue 2: Dobbeltvindue 980 mm x 810 mm på forsiden med isoleringsglas. hvoraf det øverste vindue kan åbnes
- Andet: skruer & søm medfølger
- Yderbelægning som underlagspap, tagpap, shingel eller tagplader: Ikke inkluderet
Mål & specifikationer
- Længde: 3241 mm
- Bredde: 2842 mm
- Højde: 2754 mm
- Tagareal: 15,09 kvm
- Taghældning: 17°
- Bygningsareal: 9,21 kvm
- Gulvareal: 8,37 kvm
- Tagets bæredygtighed: 100 kg/kvm
- Træ-/vægtykkelse: 70 mm lægter/16 mm paneler
Emballage
- Pakke 1: Mål - L 2100 x B 1200 x H 1240 mm - 450 kg
- Pakke 2: Mål - L 2400 x B 1200 x H 810 mm - 370 kg
Læs mere