Gratis fragt i hele Danmark!
Flere produktbilleder
Hurtige, frie og fleksible leverancer
Bestil huset på hjemmesiden og få det leveret til ejendommen! Vi har hurtige, frie og fleksible leverancer - så du kan begynde at samle dit drømmehus efter kun et par dage. Leverancen foregår med lastbiler med bagsmæk, der kører så tæt på din tomme vejflade som muligt. For at transportøren skal kunne levere til det ønskede sted, skal lastbilen være i stand til at ankomme uden forhindringer, og vejen skal tilpasses til tung trafik. Ellers løser vi det ved at levere varerne så tæt på området som muligt. Chaufføren vil hjælpe med at aflæse pakkerne med en håndvogn, så det er bare at komme i gang med byggeprojektet. Lettere boligkøb skal man kigge langt efter!
Takket være vores egen produktion har vi stort indblik og kontrol over alle produktionsstadier og det gælder også for valg af materialer. Vi er omhyggelige med at sikre, at alt materiale er af høj kvalitet og velegnet til deres respektive anvendelser. Vores færdige byggesæt undergår altid kvalitetskontrol, før de forlader fabrikken for at sikre, at indhold som vinduer, døre og træ lever op til vores høje standarder. Efter mange år i branchen har vi opnået en solid erfaring og ved, hvordan man vælger træ og byggematerialer med god holdbarhed. Ring til én af vores træhuseksperter, og de vil give dig gode råd om vinduer, trætykkelse, isolering og andre overvejelser.
Vores produkter er lavet af kvalitetssorteret gran fra Stora Enso, der er ideelt til byggekonstruktioner og kan tåle hårde klimaer. Gennem vores lange erfaring med træhuse har vi udviklet en sjette sans for trævalg. Derfor bruger vi træ fra skove med stabil og langsom vækst, hvilket giver et formstabilt og holdbart træ med tætte årringe. Derefter behandles det i et godt indemiljø af det nordlige Europas førende savværk og trætørrer. Vi tager naturligvis det fulde ansvar for tømmeret - skulle der mod forventning opstå skader, sender vi selvfølgelig nye trædele. Det er en garanti for at du vil være tilfreds og gerne vil handle hos os igen.

Havehus Julia

Flere produktbilleder
Referencebilleder fra vores kunder
13,76 kvm (trætykkelse 70 mm/16 mm)

Det er svært ikke at blive benovet over Julias fantastiske lysindfald. Med de sprossede vinduer er det en fantastisk havehus.

Klik på "i" informationsikonet for at læse mere om tilbehøret.
25.490 kr
Inklusive moms
Selvfølgelig gratis fragt!
Lagerstatus:Lagervare
Leveringstid: 4 til 8 arbejdsdage
Anmod om tilbud
Ja
Angiv antal samt din e-mailadresse så kontakter vi dig inden for 1 time. Det er også muligt at ringe direkte på: 8980 3840

Mere information

Man kan have et havehus til mange forskellige formål. Denne model, med den indbydende sprossede dobbeltdør og 2 matchende vinduer, som tilsammen giver en hel glasvæg, kan selvfølgelig bruges som gæsteværelse, men den kan også bruges som et fritstående uderum, næsten som et drivhus eller et orangeri.

Havehuset leveres i et byggesæt, og det er nemt at samle, selvom man ikke tidligere har gjort noget lignende. Alle materialer er inkluderet, fra vægsektioner til døre, vinduer, skruer og sømme. Dog er farver og tagbelægning ikke inkluderet, dem kan I selv vælge. Mørkt eller lyst, dækfarver eller træmaling, teglsten, tagplader, tagpap eller shingel.

Manualer og tegninger - Download og udskriv

Specifikationer

Inkluderet i leveringen
- Vægsektioner: færdige, uisolerede vægsektioner med vindpap, 70 mm lægter og 16 mm lodrette panelbrædder med en savskåret overflade (klar til isolering)
- Gulv: 19 mm høvlede brædder på gulvbjælker 45 mm x 90 mm
- Tag: 19 mm høvlede brædder på tagstole 43 mm x 140 mm
- Dobbeltdør: 1 stk. 1600 mm x 1930 mm inkl. lås, håndtag og vinduer af isoleringsglas med sprosser
- Vinduer: 2 stk. 600 x 1800 mm isoleringsglas med sprosser
- Andet: skruer & søm medfølger
- Yderbelægning som underlagspap, tagpap, shingel eller tagplader: Ikke inkluderet
Mål & specifikationer
- Totalhøjde: 2840 mm
- Væghøjde: 2001 mm
- Længde: 3920 mm
- Bredde: 3780 mm
- Tagareal: 21,87 kvm
- Taghældning: 17°
- Bygningsareal: 14,82 kvm
- Gulvareal: 13,76 kvm
- Tagets bæredygtighed: 100 kg/kvm
- Træ-/vægtykkelse: 70 mm lægter/16 mm savskårede paneler
Emballage
- Pakke 1: Mål - L 2350 mm x B 1150 mm x H 970 mm - 739 kg
- Pakke 2: Mål - L 2100 mm x B 1150 mm x H 1260 mm - 390 kg
Læs mere