Gratis fragt i hele Danmark!
Flere produktbilleder
Hurtige, frie og fleksible leverancer
Bestil huset på hjemmesiden og få det leveret til ejendommen! Vi har hurtige, frie og fleksible leverancer - så du kan begynde at samle dit drømmehus efter kun et par dage. Leverancen foregår med lastbiler med bagsmæk, der kører så tæt på din tomme vejflade som muligt. For at transportøren skal kunne levere til det ønskede sted, skal lastbilen være i stand til at ankomme uden forhindringer, og vejen skal tilpasses til tung trafik. Ellers løser vi det ved at levere varerne så tæt på området som muligt. Chaufføren vil hjælpe med at aflæse pakkerne med en håndvogn, så det er bare at komme i gang med byggeprojektet. Lettere boligkøb skal man kigge langt efter!
Takket være vores egen produktion har vi stort indblik og kontrol over alle produktionsstadier og det gælder også for valg af materialer. Vi er omhyggelige med at sikre, at alt materiale er af høj kvalitet og velegnet til deres respektive anvendelser. Vores færdige byggesæt undergår altid kvalitetskontrol, før de forlader fabrikken for at sikre, at indhold som vinduer, døre og træ lever op til vores høje standarder. Efter mange år i branchen har vi opnået en solid erfaring og ved, hvordan man vælger træ og byggematerialer med god holdbarhed. Ring til én af vores træhuseksperter, og de vil give dig gode råd om vinduer, trætykkelse, isolering og andre overvejelser.
Vores produkter er lavet af kvalitetssorteret gran fra Stora Enso, der er ideelt til byggekonstruktioner og kan tåle hårde klimaer. Gennem vores lange erfaring med træhuse har vi udviklet en sjette sans for trævalg. Derfor bruger vi træ fra skove med stabil og langsom vækst, hvilket giver et formstabilt og holdbart træ med tætte årringe. Derefter behandles det i et godt indemiljø af det nordlige Europas førende savværk og trætørrer. Vi tager naturligvis det fulde ansvar for tømmeret - skulle der mod forventning opstå skader, sender vi selvfølgelig nye trædele. Det er en garanti for at du vil være tilfreds og gerne vil handle hos os igen.

Havehus Djurö

Flere produktbilleder
Referencebilleder fra vores kunder
14,7 kvm (tømmer/vægtykkelse 34 mm)

Djurö er en traditionel træhytte med et stort lysindtag.

Klik på "i" informationsikonet for at læse mere om tilbehøret.
24.490 kr
Inklusive moms
Selvfølgelig gratis fragt!
Lagerstatus:Lagervare
Leveringstid: 5 til 10 arbejdsdage
Anmod om tilbud
Ja
Angiv antal samt din e-mailadresse så kontakter vi dig inden for 1 time. Det er også muligt at ringe direkte på: 8980 3840

Mere information

Et havehus kan opfylde forskellige behov i forskellige perioder. Et gæstehus kan man altid få brug for, uanset om I kun sjældent har overnattende gæster eller slægt og venner altid kigger forbi til en hyggelig weekend, er det dejligt at kunne give dem et separat værelse at overnatte i. Men Djurö er også et perfekt legehus for børnene, og når de bliver større, får de mulighed for at flytte hjemmefra til havehuset, indtil de bliver gamle nok til helt at flyve fra reden. Når børnene senere vender hjem med kærester og eventuelle børnebørn, fungerer Djurö som det perfekte overnatningssted for den lille familie. Og det behøver hverken blive dyrt eller besværligt. Køb havehuset som samlesæt og sæt den selv op, der hvor I vil have den.

Manualer og tegninger - Download og udskriv

Specifikationer

Inkluderet er
- Ramme: planhøvlede profilbrædder 34 x 135 mm
- Gulv: 19 mm fer- og notsamlede gulvbrædder 43 x 90 mm
- Tag: 19 mm høvlede træbrædder på taghældning 45 x 140 mm
- Dør: dobbeltdør 1500 x 1930 mm inklusive lås, dørgreb og sprosset. vindue med energiruder
- Vindue 1: 2 stk. 565 x 1930 mm, sprossede energiruder
- Vindue 2: 1 stk. 765 x 1050 mm
Skruer og søm inkluderet
Yderbeklædning som underlagspap, tagpap, shingel eller tagspån indgår ikke
Mål & specifikationer
- Længde: 3870 mm
- Bredde: 3870 mm
- Totalhøjde: 2769 mm
- Væghøjde: 2025 mm
- Tagareal: 24,01 kvm
- Taghældning: 17°
- Grundareal: 14,98 kvm
- Gulvareal: 14,7 kvm
- Træ / vægtykkelse: 34 mm
Forpakning
- 1 pakke Mål: - L 5500 mm x B 1200 mm x H 720 mm - 1400 kg
Læs mere