Gratis fragt i hele Danmark!
Flere produktbilleder
Hurtige, frie og fleksible leverancer
Bestil huset på hjemmesiden og få det leveret til ejendommen! Vi har hurtige, frie og fleksible leverancer - så du kan begynde at samle dit drømmehus efter kun et par dage. Leverancen foregår med lastbiler med bagsmæk, der kører så tæt på din tomme vejflade som muligt. For at transportøren skal kunne levere til det ønskede sted, skal lastbilen være i stand til at ankomme uden forhindringer, og vejen skal tilpasses til tung trafik. Ellers løser vi det ved at levere varerne så tæt på området som muligt. Chaufføren vil hjælpe med at aflæse pakkerne med en håndvogn, så det er bare at komme i gang med byggeprojektet. Lettere boligkøb skal man kigge langt efter!
Takket være vores egen produktion har vi stort indblik og kontrol over alle produktionsstadier og det gælder også for valg af materialer. Vi er omhyggelige med at sikre, at alt materiale er af høj kvalitet og velegnet til deres respektive anvendelser. Vores færdige byggesæt undergår altid kvalitetskontrol, før de forlader fabrikken for at sikre, at indhold som vinduer, døre og træ lever op til vores høje standarder. Efter mange år i branchen har vi opnået en solid erfaring og ved, hvordan man vælger træ og byggematerialer med god holdbarhed. Ring til én af vores træhuseksperter, og de vil give dig gode råd om vinduer, trætykkelse, isolering og andre overvejelser.
Vores produkter er lavet af kvalitetssorteret gran fra Stora Enso, der er ideelt til byggekonstruktioner og kan tåle hårde klimaer. Gennem vores lange erfaring med træhuse har vi udviklet en sjette sans for trævalg. Derfor bruger vi træ fra skove med stabil og langsom vækst, hvilket giver et formstabilt og holdbart træ med tætte årringe. Derefter behandles det i et godt indemiljø af det nordlige Europas førende savværk og trætørrer. Vi tager naturligvis det fulde ansvar for tømmeret - skulle der mod forventning opstå skader, sender vi selvfølgelig nye trædele. Det er en garanti for at du vil være tilfreds og gerne vil handle hos os igen.

Havehus Rosa

Flere produktbilleder
13,8 kvm i byggeelementer

Rosa, det tidløse havehus med et stort lysindfald.

Klik på "i" informationsikonet for at læse mere om tilbehøret.
26.990 kr
Inklusive moms
Selvfølgelig gratis fragt!
Lagerstatus:Lagervare
Leveringstid: 4 til 8 arbejdsdage
Anmod om tilbud
Ja
Angiv antal samt din e-mailadresse så kontakter vi dig inden for 1 time. Det er også muligt at ringe direkte på: 8980 3840

Mere information

Forskellige perioder stiller forskellige krav til boligen. Nogle gange er det nødvendigt med et ekstra soveværelse, et hobbyrum eller et hjemmekontor. Anskaf jer et havehus og placer det på jeres grund! Det vil med garanti blive anvendt på mange flere måder, end I havde forestillet jer.

Dette havehus leveres som et byggesæt, som I selv sætter sammen på et par få dage. Det har færdige vægsektioner med lodrette paneler på lægter, høje vinduer og en yderdør i glas med træramme. Med i leveringen sender vi også brædder til gulv og tag, lægter og tagstole, skruer, søm og monteringsanvisninger.

Det eneste, som ikke er inkluderet, er farven til facaden og yderbelægningen til taget. Vi mener, at det er bedre, at I selv kan vælge det, som passer til lige netop jeres ejendom.

Manualer og tegninger - Download og udskriv

Specifikationer

Inkluderet i leveringen
- Vægsektioner: færdige, uisolerede vægsektioner med vindpap, 70 mm lægter og 16 mm lodrette panelbrædder med en savskåret overflade (klar til isolering)
- Gulv: 19 mm høvlede brædder på gulvbjælker 45 x 90 mm
- Tag: 19 mm høvlede tagbrædder på tagstole 43 x 140 mm
- Dør: 1 stk. 905 x 1930 mm, inkl. lås, håndtag og vinduer af isoleringsglas
- Vinduer: 4 stk. 600 x 1800 mm (isoleringsglas)
- Andet: skruer & søm medfølger
- Yderbelægning som underlagspap, tagpap, shingel eller tagplader: Ikke inkluderet
Mål & specifikationer
- Længde: 3780 mm
- Bredde: 3920 mm
- Højde: 2840 mm
- Tagareal: 21,87 kvm
- Taghældning: 17°
- Bygningsareal: 14,82 kvm
- Gulvareal: 13,76 kvm
- Tagets bæredygtighed: 100 kg/kvm Træ-/vægtykkelse
Emballage
- Pakke 1: Mål - L 2350 x B 1200 x H 1200 mm - 731 kg
- Pakke 2: Mål - L 2100 x B 1200 x H 1000 mm - 429 kg
Læs mere