Gratis fragt i hele Danmark!
Flere produktbilleder
Hurtige, frie og fleksible leverancer
Bestil huset på hjemmesiden og få det leveret til ejendommen! Vi har hurtige, frie og fleksible leverancer - så du kan begynde at samle dit drømmehus efter kun et par dage. Leverancen foregår med lastbiler med bagsmæk, der kører så tæt på din tomme vejflade som muligt. For at transportøren skal kunne levere til det ønskede sted, skal lastbilen være i stand til at ankomme uden forhindringer, og vejen skal tilpasses til tung trafik. Ellers løser vi det ved at levere varerne så tæt på området som muligt. Chaufføren vil hjælpe med at aflæse pakkerne med en håndvogn, så det er bare at komme i gang med byggeprojektet. Lettere boligkøb skal man kigge langt efter!
Takket være vores egen produktion har vi stort indblik og kontrol over alle produktionsstadier og det gælder også for valg af materialer. Vi er omhyggelige med at sikre, at alt materiale er af høj kvalitet og velegnet til deres respektive anvendelser. Vores færdige byggesæt undergår altid kvalitetskontrol, før de forlader fabrikken for at sikre, at indhold som vinduer, døre og træ lever op til vores høje standarder. Efter mange år i branchen har vi opnået en solid erfaring og ved, hvordan man vælger træ og byggematerialer med god holdbarhed. Ring til én af vores træhuseksperter, og de vil give dig gode råd om vinduer, trætykkelse, isolering og andre overvejelser.
Vores produkter er lavet af kvalitetssorteret gran fra Stora Enso, der er ideelt til byggekonstruktioner og kan tåle hårde klimaer. Gennem vores lange erfaring med træhuse har vi udviklet en sjette sans for trævalg. Derfor bruger vi træ fra skove med stabil og langsom vækst, hvilket giver et formstabilt og holdbart træ med tætte årringe. Derefter behandles det i et godt indemiljø af det nordlige Europas førende savværk og trætørrer. Vi tager naturligvis det fulde ansvar for tømmeret - skulle der mod forventning opstå skader, sender vi selvfølgelig nye trædele. Det er en garanti for at du vil være tilfreds og gerne vil handle hos os igen.

Havehus Sylvia

Flere produktbilleder
Referencebilleder fra vores kunder
13,8 kvm i byggeelementer

Sylvia er et moderne havehus, som giver jer ekstra plads på grunden. Perfekt til gæster og besøgende.

Klik på "i" informationsikonet for at læse mere om tilbehøret.
24.990 kr 22.491 kr
Gælder kun t.o.m. 30/9 !
Inklusive moms
Selvfølgelig gratis fragt!
Lagerstatus:Lagervare
Leveringstid: 4 til 8 arbejdsdage
Anmod om tilbud
Ja
Angiv antal samt din e-mailadresse så kontakter vi dig inden for 1 time. Det er også muligt at ringe direkte på: 8980 3840

Mere information

Det er en drøm for mange mennesker at få ekstra plads, og det er underligt, at ikke flere realiserer drømmen, i stedet for at gå og drømme, da det er så nemt og billigt. Et fritstående havehus på grunden købes som byggesæt fra os, og det tager bare nogle dage at montere det.

Begynd med at vælge og udjævne et godt sted på grunden. Udskift det øverste jordlag med grus, sæt murblokke eller stolper på plads, og sæt grundrammen sammen med nogle lægter. Så er det på tide at bygge dit hus, som vi leverer i færdige vægsektioner. I pakken findes materiale til huset, vinduer, dør, skruer, søm, tegninger og monteringsanvisninger.

Farve til facaden og yderbelægning til taget er ikke inkluderet. Vælg selv mellem f.eks. plader, pap, gummibelægning, shingel og og tegl. Den flade model gør det nemt at lægge tag på dette pris, uanset hvad I vælger.

Manualer og tegninger - Download og udskriv

Specifikationer

Inkluderet i leveringen
- Vægsektioner: færdige, uisolerede vægsektioner med vindpap, 70 mm lægter og 16 mm lodrette panelbrædder
- Gulv: 19 mm høvlede brædder på gulvåse 45 x 90 mm.
- Tag: 19 mm høvlede tagbrædder på tagåse 43 x 140 mm.
- Tagudhæng: forside 441 mm, bagside 438 mm, siderne 354 mm
- Dør: 1 stk. 905 x 1930 mm, inkl. lås, håndtag og rundt vindue af isoleringsglas
- Vindue 1: 1 stk. på forsiden 980 x 810 mm med dobbelt isoleringsglas, hvoraf den øverste del af vinduet kan åbnes
- Vindue 2: 2 stk. 600 x 1800 mm med dobbelt isoleringsglas. som ikke kan åbnes
- Andet: skruer & søm medfølger
- Yderbelægning som underlagspap, tagpap, shingel eller tagplader: Ikke inkluderet
Mål & specifikationer
- Længde: 3920 mm
- Bredde: 3780 mm
- Højde: 2714 mm
- Tagareal: 22,05 kvm
- Taghældning:
- Bygningsareal: 14,8 kvm
- Gulvareal: 13,76 kvm træ-/vægtykkelse
Emballage
- Pakke 1: Mål - L 2100 x B 1200 x H 1300 mm - 500 kg
- Pakke 2: Mål - L 2400 x B 1200 x H 1100 mm - 490 kg
Læs mere