Gratis fragt i hele Danmark!
Flere produktbilleder
Hurtige, frie og fleksible leverancer
Bestil huset på hjemmesiden og få det leveret til ejendommen! Vi har hurtige, frie og fleksible leverancer - så du kan begynde at samle dit drømmehus efter kun et par dage. Leverancen foregår med lastbiler med bagsmæk, der kører så tæt på din tomme vejflade som muligt. For at transportøren skal kunne levere til det ønskede sted, skal lastbilen være i stand til at ankomme uden forhindringer, og vejen skal tilpasses til tung trafik. Ellers løser vi det ved at levere varerne så tæt på området som muligt. Chaufføren vil hjælpe med at aflæse pakkerne med en håndvogn, så det er bare at komme i gang med byggeprojektet. Lettere boligkøb skal man kigge langt efter!
Takket være vores egen produktion har vi stort indblik og kontrol over alle produktionsstadier og det gælder også for valg af materialer. Vi er omhyggelige med at sikre, at alt materiale er af høj kvalitet og velegnet til deres respektive anvendelser. Vores færdige byggesæt undergår altid kvalitetskontrol, før de forlader fabrikken for at sikre, at indhold som vinduer, døre og træ lever op til vores høje standarder. Efter mange år i branchen har vi opnået en solid erfaring og ved, hvordan man vælger træ og byggematerialer med god holdbarhed. Ring til én af vores træhuseksperter, og de vil give dig gode råd om vinduer, trætykkelse, isolering og andre overvejelser.
Vores produkter er lavet af kvalitetssorteret gran fra Stora Enso, der er ideelt til byggekonstruktioner og kan tåle hårde klimaer. Gennem vores lange erfaring med træhuse har vi udviklet en sjette sans for trævalg. Derfor bruger vi træ fra skove med stabil og langsom vækst, hvilket giver et formstabilt og holdbart træ med tætte årringe. Derefter behandles det i et godt indemiljø af det nordlige Europas førende savværk og trætørrer. Vi tager naturligvis det fulde ansvar for tømmeret - skulle der mod forventning opstå skader, sender vi selvfølgelig nye trædele. Det er en garanti for at du vil være tilfreds og gerne vil handle hos os igen.

Havehus Svante

Flere produktbilleder
13,8 kvm i byggeelementer

Havehus Svante er et moderne havehus med tilsluttende tag og et stort lysindfald.

Klik på "i" informationsikonet for at læse mere om tilbehøret.
25.990 kr
Inklusive moms
Selvfølgelig gratis fragt!
Lagerstatus:Lagervare
Leveringstid: 4 til 8 arbejdsdage
Anmod om tilbud
Ja
Angiv antal samt din e-mailadresse så kontakter vi dig inden for 1 time. Det er også muligt at ringe direkte på: 8980 3840

Mere information

Det er fantastisk sjovt at have folk på besøg, og det er selvfølgelig dejligt at kunne byde dem på overnatning, men man vil jo gerne slippe for at tvinge børnene til at dele værelse, eller begynde at pumpe luftmadrasser op. Og nu kan man det!

Køb et havehus, så er der altid en gæstehytte på jeres grund, og når I ikke har besøg kan I bruge det som skur, hobbylokale eller arbejdsværelse. De mange store vinduer gør huset til et sted at trives i, uanset hvordan I vælger at anvende og indrette hytten.

Dette havehus er et byggesæt, som I selv kan sætte sammen med gulv, tag, vinduer og døre. Skruer og søm er inkluderet, og det tager ikke mere end én dag at montere det. Farve og yderbelægning til taget er ikke inkluderet, men da taget er fladt uden en tagryg, tager det heller ingen tid, uanset om I vælger pap, plader, shingel eller anden belægning.

Manualer og tegninger - Download og udskriv

Specifikationer

Inkluderet i leveringen
- Vægsektioner: færdige, uisolerede vægsektioner med vindpap, 70 mm lægter og 16 mm lodrette panelbrædder
- Gulv: 19 mm høvlede brædder på gulvbjælker 45 x 70 mm
- Tag: 19 mm høvlede tagbrædder på tagåse 45 x 140 mm
- Dør: 1 stk. 905 x 1930 mm, inkl. lås, håndtag og rundt vindue af isoleringsglas
- Vindue 1: 1 stk. dobbelt vindue på forsiden 980 x 810 mm med dobbelt isoleringsglas, hvoraf den øverste del af vinduet kan åbnes
- Vindue 2: 3 stk. 980 x 1800 mm med dobbelt isoleringsglas. som ikke kan åbnes
- Andet: skruer & søm medfølger
- Yderbelægning som underlagspap, tagpap, shingel eller tagplader: Ikke inkluderet
Mål & specifikationer
- Længde: 3920 mm
- Bredde: 3780 mm
- Højde: 2714 mm
- Tagareal: 22,05 kvm
- Taghældning:
- Bygningsareal: 14,8 kvm
- Gulvareal: 13,76 kvm
- Tagets bæredygtighed: 100 kg/kvm Træ-/vægtykkelse
Emballage
- Pakke 1: Mål - L 2100 x B 1200 x H 1300 - 414 kg
- Pakke 2: Mål - L 2400 x B 1200 x H 1160 - 662 kg
Læs mere