Gratis fragt i hele Danmark!
Flere produktbilleder
Hurtige, frie og fleksible leverancer
Bestil huset på hjemmesiden og få det leveret til ejendommen! Vi har hurtige, frie og fleksible leverancer - så du kan begynde at samle dit drømmehus efter kun et par dage. Leverancen foregår med lastbiler med bagsmæk, der kører så tæt på din tomme vejflade som muligt. For at transportøren skal kunne levere til det ønskede sted, skal lastbilen være i stand til at ankomme uden forhindringer, og vejen skal tilpasses til tung trafik. Ellers løser vi det ved at levere varerne så tæt på området som muligt. Chaufføren vil hjælpe med at aflæse pakkerne med en håndvogn, så det er bare at komme i gang med byggeprojektet. Lettere boligkøb skal man kigge langt efter!
Takket være vores egen produktion har vi stort indblik og kontrol over alle produktionsstadier og det gælder også for valg af materialer. Vi er omhyggelige med at sikre, at alt materiale er af høj kvalitet og velegnet til deres respektive anvendelser. Vores færdige byggesæt undergår altid kvalitetskontrol, før de forlader fabrikken for at sikre, at indhold som vinduer, døre og træ lever op til vores høje standarder. Efter mange år i branchen har vi opnået en solid erfaring og ved, hvordan man vælger træ og byggematerialer med god holdbarhed. Ring til én af vores træhuseksperter, og de vil give dig gode råd om vinduer, trætykkelse, isolering og andre overvejelser.
Vores produkter er lavet af kvalitetssorteret gran fra Stora Enso, der er ideelt til byggekonstruktioner og kan tåle hårde klimaer. Gennem vores lange erfaring med træhuse har vi udviklet en sjette sans for trævalg. Derfor bruger vi træ fra skove med stabil og langsom vækst, hvilket giver et formstabilt og holdbart træ med tætte årringe. Derefter behandles det i et godt indemiljø af det nordlige Europas førende savværk og trætørrer. Vi tager naturligvis det fulde ansvar for tømmeret - skulle der mod forventning opstå skader, sender vi selvfølgelig nye trædele. Det er en garanti for at du vil være tilfreds og gerne vil handle hos os igen.

Haveskur / gæstehus Amanda

Flere produktbilleder
11,8 kvm (tømmer/vægtykkelse 28 mm)

Praktisk hus med to værelser og gulv.

Klik på "i" informationsikonet for at læse mere om tilbehøret.
22.490 kr
Inklusive moms
Selvfølgelig gratis fragt!
Lagerstatus:Lagervare
Leveringstid: 5 til 10 arbejdsdage
Anmod om tilbud
Ja
Angiv antal samt din e-mailadresse så kontakter vi dig inden for 1 time. Det er også muligt at ringe direkte på: 8980 3840

Mere information

Dette er et to-rums træhavehus med flere anvendelsesmuligheder. Havehuset fungerer helt perfekt som gæstehus, og den halvanden meter brede dobbeltdør med det sprossede vinduesparti og det matchende vindue giver lys og luft. Den anden del af skuret er et rum på 4 kvm – perfekt som hobbyrum, cykelskur eller til opbevaring af havemøbler. Også i det lille rum er der et sprosset vindue, der kan åbnes. 

Væggene er kun 28 mm, men huset er nemt at isolere indefra, hvis det skal bruges om vinteren. Huset leveres som samlesæt og er let at montere med de medfølgende skruer og søm.

Der følger naturligvis også en monteringsvejledning med samt tegninger, men eftersom det er et havehus, behøver du ingen byggetilladelse. Når alt er monteret, vælger du selv farve og tagbeklædning som shingel, tagpap eller plader. 

Manualer og tegninger - Download og udskriv

Specifikationer

Inkluderet er
- Ramme: høvlede profilbrædder 28 mm x 135 mm
- Gulv: 19 mm høvlede fer og notsamlede gulvbrædder 43 mm x 70 mm
- Tag: 19 mm høvlede brædder på taghældninger 43 mm x 140 mm
- Dør 1: 905 x 1930 mm inkl. lås og håndtag
- Dør 2: dobbeltdør 1500 mm x 1930 mm inkl. lås, håndtag og vindue med spros
- Vinduer: 2 stk. 765 x 1050 mm sprossede, kan åbnes
Skruer og søm inkluderet
Mål & specifikationer
- Længde: 4090 mm
- Bredde: 2988 mm
- Højde: 2633 mm
- Gulvareal: 11,82 kvm
- Tagareal: 18,24 kvm
- Taghældning: 17°
- Træ / vægtykkelse: 28 mm
- Isoleringsevne: 2,6 (2-lags vinduer)
Forpakning
- 1 Pakke: Mål - L 4850 x B 1200 x H 680 mm - 970 kg
Læs mere