Gratis fragt i hele Danmark!
Flere produktbilleder
Hurtige, frie og fleksible leverancer
Bestil huset på hjemmesiden og få det leveret til ejendommen! Vi har hurtige, frie og fleksible leverancer - så du kan begynde at samle dit drømmehus efter kun et par dage. Leverancen foregår med lastbiler med bagsmæk, der kører så tæt på din tomme vejflade som muligt. For at transportøren skal kunne levere til det ønskede sted, skal lastbilen være i stand til at ankomme uden forhindringer, og vejen skal tilpasses til tung trafik. Ellers løser vi det ved at levere varerne så tæt på området som muligt. Chaufføren vil hjælpe med at aflæse pakkerne med en håndvogn, så det er bare at komme i gang med byggeprojektet. Lettere boligkøb skal man kigge langt efter!
Takket være vores egen produktion har vi stort indblik og kontrol over alle produktionsstadier og det gælder også for valg af materialer. Vi er omhyggelige med at sikre, at alt materiale er af høj kvalitet og velegnet til deres respektive anvendelser. Vores færdige byggesæt undergår altid kvalitetskontrol, før de forlader fabrikken for at sikre, at indhold som vinduer, døre og træ lever op til vores høje standarder. Efter mange år i branchen har vi opnået en solid erfaring og ved, hvordan man vælger træ og byggematerialer med god holdbarhed. Ring til én af vores træhuseksperter, og de vil give dig gode råd om vinduer, trætykkelse, isolering og andre overvejelser.
Vores produkter er lavet af kvalitetssorteret gran fra Stora Enso, der er ideelt til byggekonstruktioner og kan tåle hårde klimaer. Gennem vores lange erfaring med træhuse har vi udviklet en sjette sans for trævalg. Derfor bruger vi træ fra skove med stabil og langsom vækst, hvilket giver et formstabilt og holdbart træ med tætte årringe. Derefter behandles det i et godt indemiljø af det nordlige Europas førende savværk og trætørrer. Vi tager naturligvis det fulde ansvar for tømmeret - skulle der mod forventning opstå skader, sender vi selvfølgelig nye trædele. Det er en garanti for at du vil være tilfreds og gerne vil handle hos os igen.

Havehus Sissi

Flere produktbilleder
14,8 kvm (tømmer/vægtykkelse 28 mm)

Hyggeligt havehus med vinduer (energiruder) og dør

Klik på "i" informationsikonet for at læse mere om tilbehøret.
20.490 kr
Inklusive moms
Selvfølgelig gratis fragt!
Lagerstatus:Lagervare
Leveringstid: 5 til 10 arbejdsdage
Anmod om tilbud
Ja
Angiv antal samt din e-mailadresse så kontakter vi dig inden for 1 time. Det er også muligt at ringe direkte på: 8980 3840

Mere information

Opbevaring, gæstehus, atelier eller kontor. Et havehus giver mange muligheder og kræver ikke byggetilladelse. Denne model har både vindue og yderdør på samme væg. De tre andre vægge er vinduesløse, hvilket giver uanede indretningsmuligheder, så du kan anvende det til enten arbejdsplads, kontor eller værksted. 

Træ er et levende materiale med ideelle byggeegenskaber. Havehuset er fremstillet af høvlede brædder på blot 28 mm for at spare gulvplads, men skal hytten anvendes til andet end opbevaring om vinteren, kan du isolere indvendig med for eksempel mineraluld og opsætte vægge i gips eller krydsfiner.

Manualer og tegninger - Download og udskriv

Specifikationer

Inkluderet i leveringen
- Totalhøjde: 2817 mm, Højde inde 2025 mm
- Ramme: planhøvlede profilbrædder 28 x 135 mm
- Gulv: 19 mm fer- og notsamlede gulvbrædder 45 x 90 mm
- Tag: 19 mm høvlede træbrædder 43 x 140 mm
- Dør: 905 x 1930 mm inklusive lås, dørgreb og sprossede energiruder
- Vindue: 765 x 1050 mm, sprossede energiruder, der kan åbnes
Yderbeklædning som underpap, tagpap, shingel eller tagspån indgår ikke
Mål & specifikationer
- Længde: 3870 mm
- Bredde: 3870 mm
- Højde: 2817 mm
- Tagareal: 23,64 kvm
- Tag hældning: 17°
- Grundareal: 14,98 kvm
- Gulvareal: 14,8 kvm
- Tagets bæreevne: 100 kg/kvm
- Træ / vægtykkelse: 28 mm
- Isoleringsevne: 2,6
Forpakning
- Mål: L 4850 x B 1200 x 680 mm
- Vægt: 1200 kg
Læs mere