Gratis fragt i hele Danmark!
Flere produktbilleder
Hurtige, frie og fleksible leverancer
Bestil huset på hjemmesiden og få det leveret til ejendommen! Vi har hurtige, frie og fleksible leverancer - så du kan begynde at samle dit drømmehus efter kun et par dage. Leverancen foregår med lastbiler med bagsmæk, der kører så tæt på din tomme vejflade som muligt. For at transportøren skal kunne levere til det ønskede sted, skal lastbilen være i stand til at ankomme uden forhindringer, og vejen skal tilpasses til tung trafik. Ellers løser vi det ved at levere varerne så tæt på området som muligt. Chaufføren vil hjælpe med at aflæse pakkerne med en håndvogn, så det er bare at komme i gang med byggeprojektet. Lettere boligkøb skal man kigge langt efter!
Takket være vores egen produktion har vi stort indblik og kontrol over alle produktionsstadier og det gælder også for valg af materialer. Vi er omhyggelige med at sikre, at alt materiale er af høj kvalitet og velegnet til deres respektive anvendelser. Vores færdige byggesæt undergår altid kvalitetskontrol, før de forlader fabrikken for at sikre, at indhold som vinduer, døre og træ lever op til vores høje standarder. Efter mange år i branchen har vi opnået en solid erfaring og ved, hvordan man vælger træ og byggematerialer med god holdbarhed. Ring til én af vores træhuseksperter, og de vil give dig gode råd om vinduer, trætykkelse, isolering og andre overvejelser.
Vores produkter er lavet af kvalitetssorteret gran fra Stora Enso, der er ideelt til byggekonstruktioner og kan tåle hårde klimaer. Gennem vores lange erfaring med træhuse har vi udviklet en sjette sans for trævalg. Derfor bruger vi træ fra skove med stabil og langsom vækst, hvilket giver et formstabilt og holdbart træ med tætte årringe. Derefter behandles det i et godt indemiljø af det nordlige Europas førende savværk og trætørrer. Vi tager naturligvis det fulde ansvar for tømmeret - skulle der mod forventning opstå skader, sender vi selvfølgelig nye trædele. Det er en garanti for at du vil være tilfreds og gerne vil handle hos os igen.

Redskabsskur Tuva

Flere produktbilleder
10,18 kvm (tømmer/vægtykkelse 28 mm)

Tuva er et smart skur med to separate rum, hvilket giver mulighed for praktisk og nem opbevaring af redskaber og værktøj.

Klik på "i" informationsikonet for at læse mere om tilbehøret.
18.990 kr 17.091 kr
Gælder kun t.o.m. 30/9 !
Inklusive moms
Selvfølgelig gratis fragt!
Lagerstatus:Lagervare
Leveringstid: 5 til 10 arbejdsdage
Anmod om tilbud
Ja
Angiv antal samt din e-mailadresse så kontakter vi dig inden for 1 time. Det er også muligt at ringe direkte på: 8980 3840

Mere information

Smart skur med to separate rum - Suppler med en af vores tilbehørspakker - Mulighed for at tilkøbe vores monteringspakke Tuva er et hyggeligt haveskur som passer ind i de fleste haver. Huset er på 10 kvm og er 2,5 m højt hvilket gør det rummeligt, men alligevel rimeligt i højden. Skuret har to praktiske rum, som giver dig mulighed for at sortere i dine redskaber og dit værktøj. Vi har endda valgt at give skuret en dobbeltdør, sådan at du kan køre en plæneklipper ind uden problemer med bredden. 

Bjælkeskuret Tuva har en vægtykkelse på 28 mm og er nemt at samle ved hjælp af monteringsvejledningen. Har du spørgsmål til monteringen, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice og få en snak med en af vores byggetekniske eksperter. 

Vil du ikke selv samle skuret, kan du tilkøbe vores monteringspakke, så kommer vores erfarne Polhus håndværkere og monterer det på stedet. Tuva leveres ubehandlet, så du kan male skuret i den farve, der passer til omgivelserne. Tilbehørspakker kan købes i form af tagbeklædning, tagrender og nedløbsrør og solcellepakke, der passer til dit skur. Tuva er et smart haveskur, som du kan få glæde af i mange år!

Manualer og tegninger - Download og udskriv

Specifikationer

Mål & specifikationer
- Længde: 2556 mm
- Bredde: 3984 mm
- Højde: 2451 mm
- Grundareal: 10,18 kvm
- Tagareal: 12,95 kvm
- Taghældning: 15,1°
- Tag bæreevne: 150 kg/kvm
- Vægtykkelse: 28 mm
Læs mere