Gratis fragt i hele Danmark!
Flere produktbilleder
Hurtige, frie og fleksible leverancer
Bestil huset på hjemmesiden og få det leveret til ejendommen! Vi har hurtige, frie og fleksible leverancer - så du kan begynde at samle dit drømmehus efter kun et par dage. Leverancen foregår med lastbiler med bagsmæk, der kører så tæt på din tomme vejflade som muligt. For at transportøren skal kunne levere til det ønskede sted, skal lastbilen være i stand til at ankomme uden forhindringer, og vejen skal tilpasses til tung trafik. Ellers løser vi det ved at levere varerne så tæt på området som muligt. Chaufføren vil hjælpe med at aflæse pakkerne med en håndvogn, så det er bare at komme i gang med byggeprojektet. Lettere boligkøb skal man kigge langt efter!
Takket være vores egen produktion har vi stort indblik og kontrol over alle produktionsstadier og det gælder også for valg af materialer. Vi er omhyggelige med at sikre, at alt materiale er af høj kvalitet og velegnet til deres respektive anvendelser. Vores færdige byggesæt undergår altid kvalitetskontrol, før de forlader fabrikken for at sikre, at indhold som vinduer, døre og træ lever op til vores høje standarder. Efter mange år i branchen har vi opnået en solid erfaring og ved, hvordan man vælger træ og byggematerialer med god holdbarhed. Ring til én af vores træhuseksperter, og de vil give dig gode råd om vinduer, trætykkelse, isolering og andre overvejelser.
Vores produkter er lavet af kvalitetssorteret gran fra Stora Enso, der er ideelt til byggekonstruktioner og kan tåle hårde klimaer. Gennem vores lange erfaring med træhuse har vi udviklet en sjette sans for trævalg. Derfor bruger vi træ fra skove med stabil og langsom vækst, hvilket giver et formstabilt og holdbart træ med tætte årringe. Derefter behandles det i et godt indemiljø af det nordlige Europas førende savværk og trætørrer. Vi tager naturligvis det fulde ansvar for tømmeret - skulle der mod forventning opstå skader, sender vi selvfølgelig nye trædele. Det er en garanti for at du vil være tilfreds og gerne vil handle hos os igen.

Redskabsskur Berit

9,7 kvm (tømmer/vægtykkelse 28 mm)

Berit er et stort og smukt skur, som giver dig den plads, du behøver, til opbevaring af havemøbler, græsslåmaskine med videre.

Klik på "i" informationsikonet for at læse mere om tilbehøret.
16.490 kr
Inklusive moms
Selvfølgelig gratis fragt!
Lagerstatus:Lagervare
Leveringstid: 5 til 10 arbejdsdage
Anmod om tilbud
Ja
Angiv antal samt din e-mailadresse så kontakter vi dig inden for 1 time. Det er også muligt at ringe direkte på: 8980 3840

Mere information

Et haveskur behøver ikke være fire triste vægge og et tag, men kan også være en smuk bygning, som denne skønhed med en bred dobbeltdør og et sprosset vindue, der tilmed kan åbnes. 

Her kan du få havemøbler, plæneklipper, cykler og andre ting under lås og slå, og du kan også indrette Berit til et godt værksted med arbejdsbord og værktøjstavle med videre. 

Du køber skuret som samlesæt og sætter den selv op. Og det er nemt selv for folk uden erfaring med byggeri. Monteringsvejledningen er lige til at gå til, og den viser dig skridt for skridt, hvad du skal gøre. Også søm og skruer er inkluderet, så du behøver næsten kun en hammer og en skruetrækker for at sætte skuret sammen. 

Du skal selv købe maling og tagbeklædning til skuret. 

Manualer og tegninger - Download og udskriv

Specifikationer

Inkluderet er
- Ramme: høvlede vægprofilbrædder 28 mm x 135 mm
- Gulv: 19 mm høvlede gulvbrædder 43 mm x 90 mm
- Tag: 19 mm høvlede brædder 43 mm x 140 mm
- Dør: 1 stk. dobbeltdør 1600 mm x 1930 mm inkl. hængsler og låsbar hasp
- Vindue: 1 stk. 1000 mm x 640 mm, sprosset, kan åbnes
Skruer og søm inkluderet
Mål & specifikationer
- Længde: 3321 mm
- Bredde: 3020 mm
- Højde: 2588 mm
- Tagareal: 14,64 kvm
- Taghældning: 15°
- Grundareal: 10,03 kvm
- Gulvareal: 9,74 kvm
- Tagets bæreevne: 100 kg/kvm
- Træ / vægtykkelse: 28 mm
Forpakning
- Pakke: Mål - L 4200 mm x B 1200 mm x H 680 mm - 830 kg
Læs mere