Gratis fragt i hele Danmark!
Flere produktbilleder
Hurtige, frie og fleksible leverancer
Bestil huset på hjemmesiden og få det leveret til ejendommen! Vi har hurtige, frie og fleksible leverancer - så du kan begynde at samle dit drømmehus efter kun et par dage. Leverancen foregår med lastbiler med bagsmæk, der kører så tæt på din tomme vejflade som muligt. For at transportøren skal kunne levere til det ønskede sted, skal lastbilen være i stand til at ankomme uden forhindringer, og vejen skal tilpasses til tung trafik. Ellers løser vi det ved at levere varerne så tæt på området som muligt. Chaufføren vil hjælpe med at aflæse pakkerne med en håndvogn, så det er bare at komme i gang med byggeprojektet. Lettere boligkøb skal man kigge langt efter!
Takket være vores egen produktion har vi stort indblik og kontrol over alle produktionsstadier og det gælder også for valg af materialer. Vi er omhyggelige med at sikre, at alt materiale er af høj kvalitet og velegnet til deres respektive anvendelser. Vores færdige byggesæt undergår altid kvalitetskontrol, før de forlader fabrikken for at sikre, at indhold som vinduer, døre og træ lever op til vores høje standarder. Efter mange år i branchen har vi opnået en solid erfaring og ved, hvordan man vælger træ og byggematerialer med god holdbarhed. Ring til én af vores træhuseksperter, og de vil give dig gode råd om vinduer, trætykkelse, isolering og andre overvejelser.
Vores produkter er lavet af kvalitetssorteret gran fra Stora Enso, der er ideelt til byggekonstruktioner og kan tåle hårde klimaer. Gennem vores lange erfaring med træhuse har vi udviklet en sjette sans for trævalg. Derfor bruger vi træ fra skove med stabil og langsom vækst, hvilket giver et formstabilt og holdbart træ med tætte årringe. Derefter behandles det i et godt indemiljø af det nordlige Europas førende savværk og trætørrer. Vi tager naturligvis det fulde ansvar for tømmeret - skulle der mod forventning opstå skader, sender vi selvfølgelig nye trædele. Det er en garanti for at du vil være tilfreds og gerne vil handle hos os igen.

Redskabsskur Göte

Flere produktbilleder
Referencebilleder fra vores kunder
13,8 kvm som bygningselement inkl. gulv

Haveskuret Göte - Stort skur på 13,8 kvm med dobbeltdør

Klik på "i" informationsikonet for at læse mere om tilbehøret.
23.490 kr 21.141 kr
Gælder kun t.o.m. 30/9 !
Inklusive moms
Selvfølgelig gratis fragt!
Lagerstatus:Lagervare
Leveringstid: 4 til 8 arbejdsdage
Anmod om tilbud
Ja
Angiv antal samt din e-mailadresse så kontakter vi dig inden for 1 time. Det er også muligt at ringe direkte på: 8980 3840

Mere information

Göte er et af vores største haveskure med en bred låsbar dobbeltdør og sprosset vindue, der kan åbnes. Skuret er et perfekt opbevaringsrum, men kan også bruges som værksted, hobbyrum eller systue. 

Skuret leveres som samlesæt med færdige vægsektioner, og du sætter det nemt sammen ved hjælp af de medfølgende søm, skruer og monteringsvejledningen. To personer kan nemt opstille skuret på en dag eller to, og det kræver hverken forkundskaber eller specialværktøj. 

Først skal grunden klargøres ved at grave det øverste jordlag væk på et område lidt større end skurets areal. Beklæd med grus, og lav et fundament til skuret af sten eller træ. Når huset er sat op, vælger I maling og træbeklædning i det lokale byggemarked. Vil I have shingel på taget, kan det købes hos os sammen med skuret.

Manualer og tegninger - Download og udskriv

Specifikationer

Inkluderet er
- Vægge: færdige, uisolerede vægsektioner med vindpap, 70 mm stolper og 16 mm lodrette træpaneler (klar til isolering).
- Gulv: 19 mm høvlede fer og notsamlede gulvbrædder 45 mm x 90 mm
- Tag: 19 mm høvlede fer og notsamlede brædder på tagrygge 43 mm x 140 mm + 28 x 120 mm
- Dør: dobbeltdør 1600 x 1930 mm inkl. hængsler og låsbar hasp
- Vindue: 1 stk 765 x 1050 mm, kan åbnes Skruer og søm inkluderet
Mål & specifikationer
- Længde: 3920 mm
- Bredde: 3780 mm
- Højde: 2840 mm
- Grundareal: 14,82 kvm
- Tagareal: 21,87 kvm
- Taghældning: 17°
- Tagets bæreevne: 100 kg/kvm Træ / vægtykkelse
Forpakning
- Pakke 1: Mål - L 2350 mm x B 1200 mm x H 860 mm - 620 kg
- Pakke 2: Mål - L 2100 mm x B 1200 mm x H 1130 mm - 420 kg
Læs mere