Gratis fragt i hele Danmark!
Flere produktbilleder
Hurtige, frie og fleksible leverancer
Bestil huset på hjemmesiden og få det leveret til ejendommen! Vi har hurtige, frie og fleksible leverancer - så du kan begynde at samle dit drømmehus efter kun et par dage. Leverancen foregår med lastbiler med bagsmæk, der kører så tæt på din tomme vejflade som muligt. For at transportøren skal kunne levere til det ønskede sted, skal lastbilen være i stand til at ankomme uden forhindringer, og vejen skal tilpasses til tung trafik. Ellers løser vi det ved at levere varerne så tæt på området som muligt. Chaufføren vil hjælpe med at aflæse pakkerne med en håndvogn, så det er bare at komme i gang med byggeprojektet. Lettere boligkøb skal man kigge langt efter!
Takket være vores egen produktion har vi stort indblik og kontrol over alle produktionsstadier og det gælder også for valg af materialer. Vi er omhyggelige med at sikre, at alt materiale er af høj kvalitet og velegnet til deres respektive anvendelser. Vores færdige byggesæt undergår altid kvalitetskontrol, før de forlader fabrikken for at sikre, at indhold som vinduer, døre og træ lever op til vores høje standarder. Efter mange år i branchen har vi opnået en solid erfaring og ved, hvordan man vælger træ og byggematerialer med god holdbarhed. Ring til én af vores træhuseksperter, og de vil give dig gode råd om vinduer, trætykkelse, isolering og andre overvejelser.
Vores produkter er lavet af kvalitetssorteret gran fra Stora Enso, der er ideelt til byggekonstruktioner og kan tåle hårde klimaer. Gennem vores lange erfaring med træhuse har vi udviklet en sjette sans for trævalg. Derfor bruger vi træ fra skove med stabil og langsom vækst, hvilket giver et formstabilt og holdbart træ med tætte årringe. Derefter behandles det i et godt indemiljø af det nordlige Europas førende savværk og trætørrer. Vi tager naturligvis det fulde ansvar for tømmeret - skulle der mod forventning opstå skader, sender vi selvfølgelig nye trædele. Det er en garanti for at du vil være tilfreds og gerne vil handle hos os igen.

Redskabsskur Emil

Flere produktbilleder
Referencebilleder fra vores kunder
14,8 kvm (tømmer/vægtykkels 28 mm) inkl. gulv

Emil er et stort skur med en bred dobbeltdør, der gør det perfekt til parkering af motorcykler, større haveredskaber og lignende.

Klik på "i" informationsikonet for at læse mere om tilbehøret.
18.990 kr 17.091 kr
Gælder kun t.o.m. 30/9 !
Inklusive moms
Selvfølgelig gratis fragt!
Lagerstatus:Lagervare
Leveringstid: 5 til 10 arbejdsdage
Anmod om tilbud
Ja
Angiv antal samt din e-mailadresse så kontakter vi dig inden for 1 time. Det er også muligt at ringe direkte på: 8980 3840

Mere information

Emil er et stort bjælkeskur med gulv og en bred dobbeltdør, hvor motorcykler og større havemaskiner nemt kan parkeres. Men Emil kan også bruges som værksted, hobbyrum eller depot. 

Skuret leveres som samlesæt i én pakke. Derefter er det din opgave at sammensætte og opstille skuret. Du skal starte med at jævne grunden, samt bygge et fundament, der hvor skuret skal stå. Huset kan også opstilles på lecablokke, især hvis grunden er stabil og veldrænet. Trykimprægnerede planker kan lægges ud mellem blokkene som yderlige fundament, og sørg ikke mindst for at fundamentet er i vatter, så skuret ikke bliver skævt. 

Skuret sammensættes, som beskrevet i monteringsvejledningen, med de søm og skruer, som medfølger. Maling og belægning til taget er ikke inkluderet, så I kan selv vælge den finish, I ønsker. 

Manualer og tegninger - Download og udskriv

Specifikationer

Inkluderet er
- Ramme: høvlede vægbrædder 28 x 135 mm
- Gulv: 19 mm høvlede brædder 45 x 90 mm
- Tag: 19 mm høvlede brædder på taghældninger 43 x 140 mm
- Dør: dobbeltdør 1420 x 1930 mm inkl. hængsler og låsbar hasp
Skruer og søm inkluderet
Mål & specifikationer
- Længde: 3870 mm
- Bredde: 3870 mm
- Højde: 2762 mm
- Grundareal: 14,98 kvm
- Gulvareal: 14,8 kvm
- Tagareal: 23,64 kvm
- Taghældning: 17°
- Tag bæreevne: 70 kg/kvm
- Træ / vægtykkelse: 28 mm
Forpakning
- 1 Pakke: Mål - L 4900 mm x B 1200 mm x H 630 mm - 1100 kg
Læs mere