Gratis fragt i hele Danmark!
Flere produktbilleder
Hurtige, frie og fleksible leverancer
Bestil huset på hjemmesiden og få det leveret til ejendommen! Vi har hurtige, frie og fleksible leverancer - så du kan begynde at samle dit drømmehus efter kun et par dage. Leverancen foregår med lastbiler med bagsmæk, der kører så tæt på din tomme vejflade som muligt. For at transportøren skal kunne levere til det ønskede sted, skal lastbilen være i stand til at ankomme uden forhindringer, og vejen skal tilpasses til tung trafik. Ellers løser vi det ved at levere varerne så tæt på området som muligt. Chaufføren vil hjælpe med at aflæse pakkerne med en håndvogn, så det er bare at komme i gang med byggeprojektet. Lettere boligkøb skal man kigge langt efter!
Takket være vores egen produktion har vi stort indblik og kontrol over alle produktionsstadier og det gælder også for valg af materialer. Vi er omhyggelige med at sikre, at alt materiale er af høj kvalitet og velegnet til deres respektive anvendelser. Vores færdige byggesæt undergår altid kvalitetskontrol, før de forlader fabrikken for at sikre, at indhold som vinduer, døre og træ lever op til vores høje standarder. Efter mange år i branchen har vi opnået en solid erfaring og ved, hvordan man vælger træ og byggematerialer med god holdbarhed. Ring til én af vores træhuseksperter, og de vil give dig gode råd om vinduer, trætykkelse, isolering og andre overvejelser.
Vores produkter er lavet af kvalitetssorteret gran fra Stora Enso, der er ideelt til byggekonstruktioner og kan tåle hårde klimaer. Gennem vores lange erfaring med træhuse har vi udviklet en sjette sans for trævalg. Derfor bruger vi træ fra skove med stabil og langsom vækst, hvilket giver et formstabilt og holdbart træ med tætte årringe. Derefter behandles det i et godt indemiljø af det nordlige Europas førende savværk og trætørrer. Vi tager naturligvis det fulde ansvar for tømmeret - skulle der mod forventning opstå skader, sender vi selvfølgelig nye trædele. Det er en garanti for at du vil være tilfreds og gerne vil handle hos os igen.

Havepavillon Carmencita med 4 vinduer

Flere produktbilleder
Referencebilleder fra vores kunder
9,1 kvm (tømmer/vægtykkelse 34 mm)

Carmencita er lysthuset, som ikke skuffer. Nyd smukke udsigter gennem den smukke dør og de store vinduer

Klik på "i" informationsikonet for at læse mere om tilbehøret.
25.490 kr 22.941 kr
Gælder kun t.o.m. 30/9 !
Inklusive moms
Selvfølgelig gratis fragt!
Lagerstatus:Bestillingsvare
Leveringstid: 3 til 4 uger
Anmod om tilbud
Ja
Angiv antal samt din e-mailadresse så kontakter vi dig inden for 1 time. Det er også muligt at ringe direkte på: 8980 3840

Mere information

Carmencita er et særdeles smukt lysthus med store vinduer og brede døre. De fire sprossede vinduer og den brede dør fylder på fire vægge, hvilket efterlader tre vægge, hvor der er bedre muligheder for at indrette end i lysthuse med vinduer på alle vægge. Pavillonen er stadig lys, luftig og smuk.

Carmencita leveres som samlesæt med færdige vægsektioner, som du selv skal sætte sammen. Gulv og tag leveres som brædder. Start med at forberede grunden, og byg et fundament af bjælker eller sten. 

Monteringsvejledningen hjælper dig trin for trin med at opsætte huset, og vupti har du det perfekte samlingssted i din have. Her kan I finde ly for vind og vejr til middagsselskaber og grillaftener. Huset er knap ti kvadratmeter stort og nemt at opvarme. Bemærk at tagbeklædning og tagrender ikke er inkluderet.

Manualer og tegninger - Download og udskriv

Specifikationer

Inkluderet er
- Vægge: færdige vægsektioner 34 mm vandrette træpaneler
- Gulv: 19 mm høvlede fer og notsamlede gulvbrædder 45 mm x 70 mm
- Dør: dobbeltdør 1100 x 1930 mm inkl. lås, håndtag og sprosset vindue
- Vinduer: 4 stk. sprossede dobbeltvinduer med energiruder 1000 x 1305 mm, kan åbnes
Skruer og søm inkluderet
Mål & specifikationer
- Længde: 3364 mm
- Bredde: 3324 mm
- Diagonalmål: 3595 mm
- Højde: 3500 mm
- Areal: 9,06 kvm
- Grundareal: 9,50 kvm
- Tagareal: 16 kvm
- Taghældning: 33,5° Træ / vægtykkelse
Forpakning
- Pakke: Mål - L 2350 x B 1750 x H 1380 mm - 1100 kg
Læs mere