Hytte Funkis

Hvis du skal købe en hytte, bør du tage et kig på vores byggesæt. De fås i forskellige stilarter og størrelser. Der er derfor noget for enhver smag, uanset om du søger et gæsteanneks, hjemmekontor, bibliotek, hjemmefitness, spa med sauna eller et hobbylokale til hele familien.

Hytten i en moderne funkisstil pryder haven, uanset hvilken placering den får tildelt på grunden. Disse hytter kan betragtes som lyse etplans-villaer på 30 kvm eller mindre. Træbygningen kan både fungere som fritstående bolig eller som en forlængelse af hovedhuset.

Hvis der ikke er brug for et ekstra værelse til et af familiemedlemmerne, kan I bruge hytten til gæster, når der er behov for det.

Hytte Funkis – Monteringsfærdige byggesæt

Vi sælger vores moderne hytter som byggesæt med færdige sektioner, enten med eller uden isolering. Det ubrudte, lave tag gør, at hytten ikke stjæler udsigten fra de nærliggende bygninger og derfor falder naturligt ind i omgivelserne. Vi forhandler modeller i forskellige størrelser, med eller uden altan, med flere mindre vinduer eller en hel væg af glasdøre. Alt kommer jo an på dit individuelle behov, og hvad du skal bruge hytten til. Det ville nok være en stor udfordring for de fleste at skulle bygge en hytte fra bunden, men det er alligevel sjovt at have været en del af byggeprocessen, og derfor er et byggesæt den bedste blanding af begge verdener. Når du selv bygger din hytte, får du det, som du vil have. Det er desuden en stor tryghed, at du kender prisen på forhånd.

Byg dit drømmehus med vores nemme byggesæt og ekspertise

Vi samarbejder med speditører, der leverer byggesættet i henhold til dine ønsker, og du bygger dernæst bygningen efter vores monteringsanvisninger. Alt bliver nemt med vores byggesæt, selv hvis du ikke har byggeerfaring. Alle dele, helt ned til den mindste detalje, medfølger i pakken, selv instruktionsmanualen. Vores medarbejdere står desuden klar til at hjælpe dig med rådgivning, og teamet besvarer også hellere end gerne de spørgsmål, der opstår i processen. Vores spidskompetence er fritidshytter, og vi har styr på alt fra byggeregler til de udfordringer, der kan opstå, når man samler sin første hytte.