Hytte med hems

Hos os finder du hytter i mange forskellige størrelser. Vores hytter på op til 30 kvm og med en max. højde på 4 meter fra gulv til kip med hems og toilet er meget pladseffektive. På den måde kan man sige, at hytter med hems bliver billigere, hvis man kigger på antallet af effektive kvadratmeter.

En hems med lidt lavere taghøjde på etagen indebærer, at stueetagen kan anvendes til andre formål såsom køkken, alrum, toilet, vaskerum, eller hvad man nu ønsker sig. En hytte med hems kan anvendes som gæsteanneks, hobbyrum, hjemmekontor eller en kombination af flere anvendelsesområder. Lidt ekstra boligplads er vel altid rart, uanset om du drømmer om et arbejdsrum, bibliotek, hjemmefitness eller ekstra plads til de overnattende gæster.

Mange vælger at anvende hytten som en permanent bolig for enten overnattende gæster eller teenageren, der ønsker sit eget sted. Måske kommer hytten til at dække forskellige behov hen over årene. Først som gæsteanneks for venner og familie, siden til teenageren eller andre logerende.

120990 249990
Vis kampagneprodukter
Sorter efter:

Hytte med hems – byggesæt klar til montering

En hytte med hems som byggesæt – tør man købe det? Får man det samlet? Bestemt! Det er ikke sværere at bygge denne type hytte end f.eks. vores hytter i funkisstil, og der medfølger nøjagtige tegninger, både over stueetagen og hemsen. Et byggesæt holder prisen nede, så du som kunde har mulighed for at vælge tilvalg som altaner og isoleringspakker. Hytten tilpasses efter dine ønsker, men om du skal vælge en hytte med hems eller funkisstilen, er helt op til dig.

Du vælger selv, om du vil bygge hytten sammen med et par venner eller ønsker at tilkøbe vores monteringspakke. Polhus er med dig under hele byggeprocessen, så et byggesæt fungerer, selv hvis du mangler byggeerfaring. Vores eksperter svarer på de spørgsmål, der dukker op hen ad vejen, helt frem til du har en færdig hytte med hems på grunden. Dog er det mest almindelige spørgsmål: Hvorfor gjorde vi det ikke tidligere??