Gratis fragt i hele Danmark!
Flere produktbilleder
Hurtige, frie og fleksible leverancer
Bestil huset på hjemmesiden og få det leveret til ejendommen! Vi har hurtige, frie og fleksible leverancer - så du kan begynde at samle dit drømmehus efter kun et par dage. Leverancen foregår med lastbiler med bagsmæk, der kører så tæt på din tomme vejflade som muligt. For at transportøren skal kunne levere til det ønskede sted, skal lastbilen være i stand til at ankomme uden forhindringer, og vejen skal tilpasses til tung trafik. Ellers løser vi det ved at levere varerne så tæt på området som muligt. Chaufføren vil hjælpe med at aflæse pakkerne med en håndvogn, så det er bare at komme i gang med byggeprojektet. Lettere boligkøb skal man kigge langt efter!
Takket være vores egen produktion har vi stort indblik og kontrol over alle produktionsstadier og det gælder også for valg af materialer. Vi er omhyggelige med at sikre, at alt materiale er af høj kvalitet og velegnet til deres respektive anvendelser. Vores færdige byggesæt undergår altid kvalitetskontrol, før de forlader fabrikken for at sikre, at indhold som vinduer, døre og træ lever op til vores høje standarder. Efter mange år i branchen har vi opnået en solid erfaring og ved, hvordan man vælger træ og byggematerialer med god holdbarhed. Ring til én af vores træhuseksperter, og de vil give dig gode råd om vinduer, trætykkelse, isolering og andre overvejelser.
Vores produkter er lavet af kvalitetssorteret gran fra Stora Enso, der er ideelt til byggekonstruktioner og kan tåle hårde klimaer. Gennem vores lange erfaring med træhuse har vi udviklet en sjette sans for trævalg. Derfor bruger vi træ fra skove med stabil og langsom vækst, hvilket giver et formstabilt og holdbart træ med tætte årringe. Derefter behandles det i et godt indemiljø af det nordlige Europas førende savværk og trætørrer. Vi tager naturligvis det fulde ansvar for tømmeret - skulle der mod forventning opstå skader, sender vi selvfølgelig nye trædele. Det er en garanti for at du vil være tilfreds og gerne vil handle hos os igen.

Hytte Sophie

Flere produktbilleder
Referencebilleder fra vores kunder
20,43 kvm + loft 8,6 kvm

Et godt valg til jer, som gerne vil have en stor hytte med 3 værelser, hyggeligt loft, luftig og lys, i alt 29 kvm med loft

Klik på "i" informationsikonet for at læse mere om tilbehøret.
98.990 kr
Inklusive moms
Selvfølgelig gratis fragt!
Lagerstatus:Bestillingsvare
Leveringstid: 3 til 4 uger
Anmod om tilbud
Ja
Angiv antal samt din e-mailadresse så kontakter vi dig inden for 1 time. Det er også muligt at ringe direkte på: 8980 3840

Mere information

Man kan have en hytte til mange forskellige formål. Træningsrum hjemme, kontor, hobbylokale, gæstehygge, som en første egen bolig til børn eller til udlejning. At købe den færdig er dyrt, at bygge den selv fra grunden er tidskrævende, men ved at købe et af vores byggesæt får I det bedste af de 2 scenarier – et sjovt og tidsmæssigt helt overkommeligt job, en lav pris og en sikkerhed for, at I ved hvordan resultatet bliver.

For I samler dette hus nemt og hurtigt ved hjælp af vores monteringsanvisninger, selvom I aldrig har bygget noget tidligere. Alt træ, yderdør, inderdøre, vinduer, skruer, søm og alle andre nødvendige ting er inkluderet i leveringen.

Efter et par dage har I et moderne hus i gammeldags stil, med svalehalesamlede trævægge og sprossevinduer. Indvendigt har I 3 værelser på stueetagen, og et hyggeligt soveloft, når I går op ad trappen.

Yderbelægning som tagpap, shingel og tagplader er ikke inkluderet.

Sophie produceres både med en 44 mm og 70 mm trætykkelse.

Specifikationer

Mål og specifikationer
- Bygningsareal: 21,34 kvm
- Store rum: 11,94 kvm.
- Køkken: 5,91 kvm.
- Toilet: 2,58 kvm.
- Soveloft: 8,60 kvm maks. højde
- Væghøjde: 2633 mm
- Ramme: Planhøvlede og svalehalesamlede vægprofiler 44 x 135 mm
- Gulv: 19 mm høvlede brædder på gulvbjælker 43 x 140 mm
- Tag: 19 mm høvlede tagbrædder på tagåse 70 x 140 mm
- Skruer og søm: Inkluderer
- U-værdi: 1,1 eller 2,6 til vinduer og entrédør, afhængigt af valg
- Vindue: 2-glas eller 3-glas vindue med isoleringsglas (afhængigt af valg)
- Emballage Pakke 1: L 6000 mm x B 1200 mm x H 860 mm
- Vægt: 1900 kg
- Pakke 2: L 4600 mm x B 1200 mm x H 670 mm
- Vægt: 1180 kg
Læs mere