Gratis fragt i hele Danmark!
Flere produktbilleder
Hurtige, frie og fleksible leverancer
Bestil huset på hjemmesiden og få det leveret til ejendommen! Vi har hurtige, frie og fleksible leverancer - så du kan begynde at samle dit drømmehus efter kun et par dage. Leverancen foregår med lastbiler med bagsmæk, der kører så tæt på din tomme vejflade som muligt. For at transportøren skal kunne levere til det ønskede sted, skal lastbilen være i stand til at ankomme uden forhindringer, og vejen skal tilpasses til tung trafik. Ellers løser vi det ved at levere varerne så tæt på området som muligt. Chaufføren vil hjælpe med at aflæse pakkerne med en håndvogn, så det er bare at komme i gang med byggeprojektet. Lettere boligkøb skal man kigge langt efter!
Takket være vores egen produktion har vi stort indblik og kontrol over alle produktionsstadier og det gælder også for valg af materialer. Vi er omhyggelige med at sikre, at alt materiale er af høj kvalitet og velegnet til deres respektive anvendelser. Vores færdige byggesæt undergår altid kvalitetskontrol, før de forlader fabrikken for at sikre, at indhold som vinduer, døre og træ lever op til vores høje standarder. Efter mange år i branchen har vi opnået en solid erfaring og ved, hvordan man vælger træ og byggematerialer med god holdbarhed. Ring til én af vores træhuseksperter, og de vil give dig gode råd om vinduer, trætykkelse, isolering og andre overvejelser.
Vores produkter er lavet af kvalitetssorteret gran fra Stora Enso, der er ideelt til byggekonstruktioner og kan tåle hårde klimaer. Gennem vores lange erfaring med træhuse har vi udviklet en sjette sans for trævalg. Derfor bruger vi træ fra skove med stabil og langsom vækst, hvilket giver et formstabilt og holdbart træ med tætte årringe. Derefter behandles det i et godt indemiljø af det nordlige Europas førende savværk og trætørrer. Vi tager naturligvis det fulde ansvar for tømmeret - skulle der mod forventning opstå skader, sender vi selvfølgelig nye trædele. Det er en garanti for at du vil være tilfreds og gerne vil handle hos os igen.

Sauna Adrian

Flere produktbilleder
Referencebilleder fra vores kunder
22,59 kvm

Dejlig hytte med plads til badeværelse og vindue i hver side

Klik på "i" informationsikonet for at læse mere om tilbehøret.
48.990 kr
Inklusive moms
Selvfølgelig gratis fragt!
Lagerstatus:Lagervare
Leveringstid: 5 til 10 arbejdsdage
Anmod om tilbud
Ja
Angiv antal samt din e-mailadresse så kontakter vi dig inden for 1 time. Det er også muligt at ringe direkte på: 8980 3840

Mere information

Adrian er en svalehalesamlet hytte med fladt tag og store vinduer, som giver en følelse af a være tæt på naturen. Et stort værelse og to mindre egner sig til træningsrum, badeværelse og sauna, eller kontor, serverrum og arkiv. Både vindue og døre har to lag glas. 

Huset sælges som et byggesæt, så du selv kan samle det, hvilket holder prisen nede. Det er som lego eller meccano for voksne, med grundige anvisninger. Træ og alle andre husdele medfølger. Eventuelt kan der tilkøbes en saunapakke eller et ekstra vindue.

Du vælger også selv farven på facaden og tagbelægning. Da taget er firkantet, fladt og i et stykke, er det en ren leg at lægge tagplader, pap, shingel eller tegl.

Manualer og tegninger - Download og udskriv

Specifikationer

Inkluderet i leveringen
- Ramme: Planhøvlede og svalehalesamlede vægprofiler 44 x 135 mm
- Gulv: 19 mm høvlede brædder på gulvbjælker 43 x 70 mm
- Tag: 19 mm høvlede tagbrædder på tagås 70 x 140 mm
- Tagudhæng: Forside 500 mm, bagside 200 mm, sider 200 mm.
- Dør 1: 1000 x 1990 mm, inkl. lås, håndtag
- Dør 2: 690 x 1990 mm, inkl. håndtag
- Dobbeltdør med et vindue i hver side: Totale bredde af dør og vindue 3100 mm med højde 1990 mm, inkl. lås, håndtag
- Vindue: 1 stk. 765 x 1780 mm, dobbelt isoleringsglas, kan ikke åbnes
Mål & specifikationer
- Længde: 6090 mm
- Bredde: 3900 mm
- Højde: 2777 mm
- Bygningsareal: 23,61 kvm
- Gulvareal: 22,59 kvm
- Tagareal: 30,13 kvm
- Taghældning:
- Tagets bæredygtighed: 150 kg/m2
- Vægtykkelse: 44 mm
Emballage
- Pakke 1: Mål - L 6300 mm x B 1200 mm x 900 mm, Vægt 2120 kg
- Pakke 2: Mål - L 2100 mm x B 800 mm x H 650 mm, Vægt 350 kg
Indvendige mal
- Værelse 1: 15,04 kvm
- Værelse 2: 3,54 kvm
- Værelse 3: 4,01 kvm
Læs mere