Gratis fragt i hele Danmark!
Flere produktbilleder
Hurtige, frie og fleksible leverancer
Bestil huset på hjemmesiden og få det leveret til ejendommen! Vi har hurtige, frie og fleksible leverancer - så du kan begynde at samle dit drømmehus efter kun et par dage. Leverancen foregår med lastbiler med bagsmæk, der kører så tæt på din tomme vejflade som muligt. For at transportøren skal kunne levere til det ønskede sted, skal lastbilen være i stand til at ankomme uden forhindringer, og vejen skal tilpasses til tung trafik. Ellers løser vi det ved at levere varerne så tæt på området som muligt. Chaufføren vil hjælpe med at aflæse pakkerne med en håndvogn, så det er bare at komme i gang med byggeprojektet. Lettere boligkøb skal man kigge langt efter!
Takket være vores egen produktion har vi stort indblik og kontrol over alle produktionsstadier og det gælder også for valg af materialer. Vi er omhyggelige med at sikre, at alt materiale er af høj kvalitet og velegnet til deres respektive anvendelser. Vores færdige byggesæt undergår altid kvalitetskontrol, før de forlader fabrikken for at sikre, at indhold som vinduer, døre og træ lever op til vores høje standarder. Efter mange år i branchen har vi opnået en solid erfaring og ved, hvordan man vælger træ og byggematerialer med god holdbarhed. Ring til én af vores træhuseksperter, og de vil give dig gode råd om vinduer, trætykkelse, isolering og andre overvejelser.
Vores produkter er lavet af kvalitetssorteret gran fra Stora Enso, der er ideelt til byggekonstruktioner og kan tåle hårde klimaer. Gennem vores lange erfaring med træhuse har vi udviklet en sjette sans for trævalg. Derfor bruger vi træ fra skove med stabil og langsom vækst, hvilket giver et formstabilt og holdbart træ med tætte årringe. Derefter behandles det i et godt indemiljø af det nordlige Europas førende savværk og trætørrer. Vi tager naturligvis det fulde ansvar for tømmeret - skulle der mod forventning opstå skader, sender vi selvfølgelig nye trædele. Det er en garanti for at du vil være tilfreds og gerne vil handle hos os igen.

Vildmarksbadet Royal Grande

8-10 personer, integreret kamin 30 kW

Vor fineste vildmarksbad med integreret, brændefyret cirkulationskamin, kar i glasfiberarmeret hårdplast og bundventil med slangetilslutning. Til 8 - 10 pers.

Klik på "i" informationsikonet for at læse mere om tilbehøret.
30.490 kr
Inklusive moms
Selvfølgelig gratis fragt!
Lagerstatus:Bestillingsvare
Leveringstid: 3 til 4 uger

Mere information

  • Effektiv integreret cirkulationskamin for en ekstra hurtig opvarmning
  • Leveres færdigmonteret
  • Håndlavet ergonomisk glasfiberkar - nemt at rengøre!
  • Varmebehandlede fyrrepaneler - miljøvenlige og meget holdbare
  • Regnhætte til røgrøret, trapper til badet og en røgrørsbeskyttelse er inkluderet

Det elegante vildmarksbad Royal kan placeres der, hvor du ønsker det, intimt med dejlig belysning på terrassen eller beliggende høj på en klippetop med en storslået udsigt over havet. Vildmarksbadet leveres færdigmonteret og med en kraftig underdel, så den kan stilles direkte på jorden – så er ud i løbet af 30 minutter klar til at tænde for kaminen og indvie badet.

Kaminen er højpræsterende med et lavt træforbrug og en integreret cirkulation, som får det kolde vand på bunden til hele tiden at cirkulere gennem kaminen, så I får en jævn og behagelig badetemperatur. Kaminen er bygget til at kunne holde længe, fremstillet i rustfrit, syrefast stål og et kammer bagved, som modvirker tjæredannelse, og således forlænger kaminens levetid. 

Det perlehvide sæde er ergonomisk og bekvemt, med armstøtte og endda med et højere sæde til børn

Træpanelerne harmonerer godt med landskabet, og bliver hurtigt et naturligt indslag, som forgylder nærmiljøet og udendørsoplevelserne. Det er desuden både miljøcertificeret og modstandsdygtigt over for råd. 

Det er virkelig livskvalitet at have adgang til et varmt udendørsbad året rundt. Inviter vennerne på besøg og spring ind i det nye år til duften af et bål under en stjerneklar vinterhimmel! 


Regnhætte til røgrøret, trapper til badet og røgrørsbeskyttelse er inkluderet (til forskel fra andre producenter, f.eks. skærgårdsbadet

Manualer og tegninger - Download og udskriv

Specifikationer

Mål & specifikationer
- Ydre diameter: 2260 mm
- Indre diameter: 2110 mm
- Højde: 930 mm
- Siddedybde: 65,5 cm
- Vandvolumen: 1650 l
- Vægt af vildmarksbad: 330 kg
- Plads til: 8 - 10 personer
- Opvarmningstid: ca. 1,5-2 t
- Træsort: Fyr
Læs mere